1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Bitlisli Gençler Vedat Demiröz’ün Misafiri Oldu

Bitlisli Gençler Vedat Demiröz’ün Misafiri Oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis’in geleceği gençleri Ankara’da ağırladı.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis’in geleceği gençleri Ankara’da ağırladı.

Bitlis Nurullah Eren Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri başkente düzenledikleri 4 günlük gezi kapsamında, çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz’ün daveti ile milli iradenin kalbi TBMM’de ağırlanan öğrenciler Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile de bir araya gelerek mecliste genel kurulu çalışmalarını takip ettiler.

Gençler, "Bugüne kadar hep televizyonda gördüğümüz TBMM’de bizzat bulunmak, 15 Temmuz gecesi yaşananları bir kez daha hatırlamak, bizler için çok önemli bir deneyim oldu" dediler.

Sık sık Bitlis’e giderek hemşerileri ile hasret gideren Demiröz, Bitlisli gençleri misafir etmekten onur duyduğunu ifade ederek, "Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimizle deneyimlerimizi paylaşmak çok keyifliydi. Onlarla bir aradayken ne kadar kıymetli, heyecanlı ve bilinçli bir gençliğe sahip olduğumuzu bir kez daha farkettim. Hamdolsun yarınlarımızı sağlam temellerle inşa ediyoruz" dedi.

thumbnail_img_4256.jpgthumbnail_img_4315.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3903 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.