1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Bitlis’e 137 Yeni Sağlık Personeli Atandı

Bitlis’e 137 Yeni Sağlık Personeli Atandı

Sağlık Bakanlığı tarafından Bitlis ve ilçelerine 137 yeni sağlık personeli atandı.

A+A-

Sağlık Bakanlığı tarafından Bitlis ve ilçelerine 137 yeni sağlık personeli atandı.

Ak Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Sağlık Bakanlığının yeni dönem atamalarında Bitlis’e 137 yeni doktor atandığı müjdesini verdi.

Demiröz yaptığı açıklamada; "İlimizde mevcutta 163 uzman ve 60 pratisyen hekimimiz bulunmaktaydı. Yeni atamalarla, 125’i doktor olmak üzere, Toplum Sağlığı ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri’nde çalışacak 12 ilave kadro ile toplamda 137 yeni sağlık personeli Bitlis’te görev yapacak. Bu atamayla ilimizdeki sağlık personeli sayısını yüzde 50’den fazla arttırmış olduk. Muhakkak ki bu artış ilimizin önemli bir ihtiyacına cevap olacaktır" dedi.


Sağlıkta 2002 yılı öncesi ile kıyaslanamayacak kadar büyük bir dönüşümü başardıklarını belirten Demiröz, "Amacımız vatandaşlarımıza zamanında, hızlı ve etkin sağlık hizmeti sunmak. Desteklerinden dolayı Sağlık Bakanımıza ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bitlis’e hizmetlerimiz devam edecek. Yeni personellere ve ilimize hayırlı olsun" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4175 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.