1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Bitlis İl Özel İdaresi 55 İş Makinesiyle Kışa Hazır

Bitlis İl Özel İdaresi 55 İş Makinesiyle Kışa Hazır

Bitlis İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yücel İlarslan, 55 iş makinesi ve 86 personelle kışa hazır olduklarını söyledi.

A+A-

Bitlis İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yücel İlarslan, 55 iş makinesi ve 86 personelle kışa hazır olduklarını söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da kış mevsiminin çetin geçmesi beklenen Bitlis’te İl Özel İdaresi araç ve gereçlerinin her türlü bakım ve onarımlarını bitirmiş durumda. Yaklaşık 2 bin 400 kilometre yol ağlarının olduğunu belirten İlarslan, kış bitene kadar bu rakamın 20 bin kilometreye kadar ulaşabileceğini söyledi.

Gerek rotatiflerin, gerek greyderlerin gerekse diğer iş makinelerinin bakım ve onarımlarının tam anlamıyla bittiğini ve karın yağmasını beklediklerini ifade eden Yücel İlarslan, "Bitlis İl Özel İdaresi olarak kışa artık hazır durumdayız. Araçlarımız ve iş makinelerimiz ile ilgili bakım onarımlarını yaparak ekip olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Artık karın yağmasını bekliyoruz. Bitlis’te çok çetin kışlar yaşanıyor, bu nedenle geçmiş yıllardan da tecrübeliyiz" diye konuştu.

10 ayrı şantiyede 86 personel ve 55 iş makinesiyle en çetin kışa bile hazırlıklı olduklarını belirten İlarslan, "Bazı köy yollarına bazen 20 defa girdiğimiz için ortalama kış boyunca 20 bin kilometrelik bir yolda çalışma yapıyoruz. Önceliğimiz 112 Acil Servisten gelen ihbarlardır. Buradan gelen bütün vakalarda koordineli olarak çalışıyoruz. Bazen açtığımız yerleri 112 Acil Servisten gelen yeni talepler üzerine yeniden açıyoruz. Asılsız ihbarlar konusunda vatandaşlarımızın duyarlı olmasını bekliyoruz. Bizler bu konuda sıkıntı yaşıyoruz. Asılsız ihbarların cezası olduğu gibi bizim de yetişmemiz gereken öncelikli yerlere asılsız ihbarlar yüzünden yetişemiyoruz. Buradan asılsız ihbarlarda bulunan vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını bekliyoruz" dedi.

aw889206_03.jpg
aw889206_05.jpg

İHA

Bu haber toplam 3096 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.