1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. BEÜ Öğrenci Konseyinden Engellilere Anlamlı Ziyaret

BEÜ Öğrenci Konseyinden Engellilere Anlamlı Ziyaret

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Öğrenci Konseyi, Engelliler Haftası dolayısıyla Dideban Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

A+A-

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Öğrenci Konseyi, Engelliler Haftası dolayısıyla Dideban Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Öğrenci Konseyi Başkanı Yasin Şefkatlioğlu, yaptığı açıklamada, en büyük engelin zihinlerde büyütülen ön yargıların olduğunu söyledi.

Şefkatlioğlu, her insanın engelli adayı olduğunu ifade ederek, "10-16 Mayıs Engelliler haftası sebebiyle engelli kardeşlerimizle buluştuk. Gözlemlerimiz neticesinde; 'Aslında engel insanların zihnindedir' bunu saptadık. Her insan potansiyel olarak bir engelli adayıdır. Ve her insanın güçlü ve zayıf yönleri vardır. Bizler engelli kardeşlerimizin güçlü yönlerini daha da güçlendirerek, onları ötekileştirmeden topluma kazandırabileceğimiz kanısına vardık. En büyük engel zihnimizde büyüttüğümüz önyargılarımızdır" şeklinde konuştu.


YASAL UYARI: Bu haber www.adilcevaz13.com tarafından yazılmıştır. Sitemizdeki haber ve fotoğraflar kaynak gösterilmeden gazete, dergi ve İnternet sitelerinde kullanılamaz. Aksi halde tarafımızca yasal işlem başlatılacaktır.
img-20170512-wa0007.jpgimg-20170512-wa0005.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4654 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.