1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Berber ve Kuaförlerden Bayram Mesaisi

Berber ve Kuaförlerden Bayram Mesaisi

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde Kurban Bayramı öncesi berber ve kuaförler, yoğunluk nedeniyle gece geç saatlere kadar fazla mesai yapıyor.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde Kurban Bayramı öncesi berber ve kuaförler, yoğunluk nedeniyle gece geç saatlere kadar fazla mesai yapıyor.

Bayram öncesi vatandaşların en fazla uğradığı işyerlerinin başında berber ve kuaförler, randevusuz sistemle çalışarak bayram öncesi sırasıyla müşterileri tıraş ediyor.

Kurban Bayramı öncesinde müşteri yoğunluğu yaşayan esnafların başında gelen berber ve kuaförler bayram dolayısıyla sabahın erken saatlerinde açtıkları iş yerlerinde gecenin geç saatlerine kadar çalışarak müşterilerini bayrama hazırlıyor.

Her bayram olduğu gibi bayrama bir hafta kala yoğunluklarının başladığını ifade eden kuaför Yusuf Bala, "Bazı müşterilerimiz bayram tıraşlarını özellikle son günlere bırakıyor. Bu nedenle bizde müşterilerimize Arife günü sabaha kadar hizmet vereceğiz. Bayram öncesi son günlerde müşterimiz sayımız fazla oluyor. Berberler olarak fazla yoruluyoruz fakat kazancımız da iyi olduğu için, yorgunluğumuza değiyor" dedi.

Kuaför Adem Yıldız ise bayram öncesinde müşteri sayısının normal günlere oranla daha çok arttığını belirterek, "Bayrama bir hafta kala bizim de mesaimiz başlıyor. Özellikle son günler artık sabahlamak zorunda kalıyoruz. Vatandaşlar genelde tıraşı son günlere bırakıyor. Dolayısıyla bizlerde son günlerde sabaha kadar çalışmak zorunda kalıyoruz" dedi.

dsc_0129-003.jpgdsc_0145-005.jpgdsc_0149-005.jpgdsc_0155-006.jpgdsc_0162-005.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6556 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.