1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Başkan Necati Gürsoy Referandum Oyunu Kullandı

Başkan Necati Gürsoy Referandum Oyunu Kullandı

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Anayasa değişikliği için yapılan referandum oyunu kullandı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Anayasa değişikliği için yapılan referandum oyunu kullandı.

Ak Parti Adilcevaz ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu ile birlikte Adilcevaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullanan başkan Gürsoy, Anayasa değişikliği referandumunun ülkemiz için güzel sonuçlar doğuracağını söyledi.

Oy kullanma işleminin ardından okullardaki diğer sandıkları da ziyaret ederek görevlilere başarılar dileyen Başkan Gürsoy, okula oy kullanmak üzere gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Ülkemizin geleceği için herkesin sandıklara gidip oyunu kullanması gerektiğini belirten Başkan Gürsoy, herkesin elini vicdanına koyarak oy kullanmalarını istedi.

img-20170416-wa0004.jpg
img-20170416-wa0012.jpgimg-20170416-wa0013.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3427 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.