1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Başbakan Yıldırım'dan Bitlis'e Üç Müjde

Başbakan Yıldırım'dan Bitlis'e Üç Müjde

Bitlis'te konuşan Başbakan Binali Yıldırım, doğalgaz, cazibe merkezi ve havalimanı müjdesi verdi.

A+A-

Bitlis'te konuşan Başbakan Binali Yıldırım, doğalgaz, cazibe merkezi ve havalimanı müjdesi verdi. 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisince Bitlis'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasında Bitlis halkına müjdeler veren Başbakan Binali Yıldırım, "Bitlis'e doğalgaz geliyor. Önümüzdeki kışa doğalgaz kullanılmaya başlanacak. Bir de cazibe merkezi açıyoruz. Gençlerimize iş imkanı açılacak. Bitlis'te uçak görüyorum. Evet Bitlis'e elbet havalimanı gelecek. Bunun çalışmasını yapacağız. Bitlis'in havalimanı problemini biliyorum. Geçmiş dönem milletvekillerimiz bunun hep peşinde oldu. Sizin de bir havalimanınız olacak. Araştırma ve ETÜT çalışmalarını başlattık. Ama bizim bir adetemiz var. Bu çalışmalar olacak, sonuçlarını göreceğiz ve sonra gelip bunu da bu meydanda açıklayacağız" diye konuştu.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7495 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum