1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahattin Alageyik Aday Adaylığını Açıkladı

Bahattin Alageyik Aday Adaylığını Açıkladı

Adilcevaz Aydınlar Beldesi eski Belediye Başkanı Bahattin Alageyik, 2019 yerel seçimlerinde Adilcevaz Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

Adilcevaz Aydınlar Beldesi eski Belediye Başkanı Bahattin Alageyik, 2019 yerel seçimlerinde Adilcevaz Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte belediye başkanlıklarına talip olmak isteyen aday adayları kendilerini açıklamaya başladı. Bir önceki dönem Aydınlar Beldesi Belediye Başkanlığı yapan iş adamı Bahattin Alageyik'te yerel seçimlerde Adilcevaz Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

Bahattin Alageyik, Adilcevaz’a hizmet yapmak için belediye başkanlığına talip olduğunu ifade ederek, "Doğup büyüdüğüm memleketime borcumu hizmet yaparak ödemek istiyorum. Adilcevaz’ımızın geleceği için hükümetimizle, milletvekillerimizle, bürokratımızla, resmî kurum ve sivil toplum kuruluşlarımızla tam bir uyum içerisinde hareket ederek istikrar, ciddiyet, disiplin ve istişareyle uyum içinde daha hızlı bir şekilde sonuç alarak ilçemize hizmet edeceğiz. Edindiğim yönetim ve siyaset birikimimi; Aziz şehrimizin medeniyet köklerinde saklı olan cesaret, ahlak, dürüstlük, adalet, liyakat ve inanç değerleriyle harmanladığımızda aşılmayacak engel, çözülemeyecek sorun yoktur. Bu nedenle 2019 Mart yerel seçimlerinde çözüm adına sorumluluk alabilmek için, Adilcevaz Belediye başkanlığına aday adayı olduğumu saygıdeğer hemşerilerime ve basınımıza saygılarımla beyan ediyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 11915 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
10 Yorum