1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Aydınlar İmam Hatip Ortaokulu Yeni Binasında Eğitime Başladı

Aydınlar İmam Hatip Ortaokulu Yeni Binasında Eğitime Başladı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar Beldesindeki Aydınlar İmam Hatip Ortaokulu yapımı tamamlanan yeni binasında eğitim ve öğretime başladı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar Beldesindeki Aydınlar İmam Hatip Ortaokulu yapımı tamamlanan yeni binasında eğitim ve öğretime başladı.

İlk olarak 2015 yılında Aydınlar Ortaokulu bünyesinde tek şube olarak eğitim ve öğretime başlayan Aydınlar İmam Hatip Ortaokulu 5 yılı geride bırakırken birçok sosyal, kültürel, sportif ve akademik başarılara imza attı.

Yapımı tamamlanan okul binasının açılışına Aydınlar Beldesi Belediye başkanı Mehmet Arif Tusun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Nuri Akkuş, Ayhan Taşdemir, Mahalle muhtarları Seyithan Uçak, Tahsin Aydoğmuş, Osman Uçak, Okul Aile Birliği Başkanı Enver Demirkaynak, Okul Müdürü Şakir Karaaslan, Müdür Yardımcıları Akif Günal, Tarık Çetinkaya, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Arif Tusun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, beraberindekilerle birlikte okulda incelemelerde bulunarak yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundular.

Açılışın ardından öğrenciler, sınıflarına giderek öğretmenleri tarafından sıralarına bırakılan kitaplarını alarak yeni eğitim ve öğretim yılına sevinçle başladı.

Okul Müdürü Şakir Karaaslan, yeni binada eğitim ve öğretime başlamanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, "Yeni binamızda öğrencilerimizi ve velilerimizi ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Okulumuzun tamamlanması için çok emek harcandı. Öğrencilerimizin ve velilerimizin mutluluğunu ve sevincini gördükçe yapılan yatırımın ve emeklerin gerçek anlamda karşılılık bulduğunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geride bıraktığımız son iki yılda Siirt ve Ağrı illerinde yıldız kızlarımızla birlikte yıldız kızlar futbol müsabakasında ilimizi, ilçemizi ve okulumuzu bölgede dereceye girerek temsil ettik. Okulumuz yeni müstakil binasında kendisinden emin kadrosuyla geleceğe emin adımlarla ilerleyecektir. Bu güzel günde bizde bizleri yalnız bırakmayan Belde Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, şube müdürlerimize ve katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

img-20190909-wa0037.jpgimg-20190909-wa0042.jpgimg-20190909-wa0046.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 15891 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.