1. HABERLER

  2. TATVAN

  3. Ambulans ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 4 Ölü

Ambulans ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 4 Ölü

Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

A+A-

Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Tatvan-Van Karayolu’nda ambulans ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişinin hayatını kaybettiği, ambulans şoförünün de yaralandığı belirtildi.

Kaza, dün Tatvan-Van Karayolu’nun 20’nci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, özel bir hastaneden Van'a hasta taşıyan Üstün Ölekli yönetimindeki 13 AV 943 plakalı ambulans ile karşı yönden gelen 13 AZ 779 plakalı hafif ticari otomobilin kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, ambulansta bulunan kalp hastası Bayram Güler (58) ve hemşire Belgin Atış (23) ile hafif ticari araçta bulunan henüz isimleri öğrenilemeyen iki kişi hayatını kaybederken ambulans şoförü Ölekli ağır yaralandı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Ölekli bir başka ambulansla Tatvan Bitlis Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayatını kaybedenler otopsi işlemlerinin yapılması için hastane morguna kaldırıldı.

Olayı duyan kazazedelerin yakınları hastaneye akın etti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

72cfd1894bcc879e9208.jpg
İLKHA

Bu haber toplam 6920 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.