1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti’nin Adilcevaz Belediye Başkanı Adayı Necati Gürsoy Oldu

Ak Parti’nin Adilcevaz Belediye Başkanı Adayı Necati Gürsoy Oldu

Ak Parti aday adaylarının ve seçmenlerin günlerdir merakla beklediği belediye başkan adayları belli oldu.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Ak Parti aday adaylarının ve seçmenlerin günlerdir merakla beklediği belediye başkan adayları belli oldu. Ak Parti 31 Mart yerel seçimlerinde Adilcevaz’da Necati Gürsoy’u yeniden aday gösterdi.

Bitlis’e gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yoğun bir katılımın olduğu Bitlis İsmail Eren Spor kompleksinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında Ak Parti, belediye başkan adaylarını açıkladı.

Ak Parti Seçim İşleri Aday Tespit Üst Kurulu’nun yaptığı çalışmalar neticesinde 31 Mart yerel seçimlerinde aday göstereceği Belediye Başkanı adaylarını duyurdu. Ak Parti Genel merkezi tarafından Adilcevaz Belediye Başkanlığı’na Necati Gürsoy aday gösterildi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, salona gelirken vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Salondaki vatandaşları selamlayan Başkan Gürsoy'a salondakiler tezahüratlarla büyük destek verdi. 

Ak Partiden yeniden Belediye Başkanı adayı seçilen Necati Gürsoy, yeni dönemde ilçeye daha çok hizmet edeceklerini ifade ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve parti teşkilatımızın yanı sıra hemşerilerimizin teveccühleri sonucunda Adilcevaz Belediye Başkanlığına yeniden Ak Partiden adayım. Bu süreçte şahsımı yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Büyük bir gurur ve onur duydum. Teşkilatımızın tüm kademeleri ile seçime tevazu, samimiyet, gayret ve heyecan ile hazırız. Adilcevaz’a gönül belediyeciliği yapmaya devam edeceğiz. Bu dönem Adilcevaz için hizmet ve şahlanış yılı olacaktır. İnşallah yeni dönemde daha güzel ve yaşanılabilir bir Adilcevaz için çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip eylesin. Bize gönül veren, destekleyen, dua eden tüm hemşehrilerime saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Öte yandan Adilcevaz Aydınlar Beldesi Belediye Başkanlığı'na mevcut Belediye Başkanı Arif Tusun yeniden aday gösterildi.

Aday tanıtım toplantısına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar, Vahit Kiler, İl ve ilçe belediye başkan adayları, parti teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

dsc_0139-003.jpgdsc_0009-031.jpgdsc_0027-027.jpgdsc_0041-030.jpgdsc_0053-015.jpgdsc_0056-007.jpgdsc_0065-011.jpgdsc_0068-013.jpgdsc_0099-004.jpgdsc_0102-009.jpgdsc_0124-004.jpgdsc_0114-008.jpg
www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 8902 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum