1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti'den İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Ak Parti'den İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

A+A-

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Adilcevaz Sosyal Hizmet Merkezi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Adilcevaz Belediyesi Başkanvekili Şenay Beşkardeş, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, İl Genel Meclis Üyesi Halil Sergici, MHP Adilcevaz İlçe Başkanı Seyithan Akkuş, Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti ilçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, 24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını belirterek, "Bu seçim Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden biri olacaktır. Bu nedenle tüm enerjimizi 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve milletvekili sistemine harcamalıyız. Bütün şer odaklarının birleştiği, her türlü kirli oyunun kurgulandığı bugünlerde davamızın ipine sımsıkı sarılmalıyız. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi ülkemizin istiklal ve istikbali, çocuklarımızın geleceği ve milletimizin selameti için alınmış bir karardır. Bu seçimlerin başta ülkemize, ilimize, ilçemize ve tüm teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanglay ise, "16 Nisan referandumunda ilk startımızı Adilcevaz ilçemizden vermiştik. Bu bize şans getirerek referandumda ilimizde yüzde 60 oy oranına ulaşmıştık. Yine aynı şekilde 24 Haziran seçim çalışmalarının startını Adilcevaz ilçemizden verdik. İnşallah bu sefer güçlü bir şekilde il genelinde en az yüzde 70 civarında bir hedefimiz var. 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve geleceğimiz için çok önemlidir. Bizim tek gayemiz var, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ümmete sahip çıkmak. Bu seçim bir dönüm noktasıdır. Türkiye'de ilk defa sistem değişiyor. İlk defa bir devlet başkanı seçilecek ve ilk defa bütün Müslümanlar Türkiye'de ki seçimi bekliyor. Cumhurbaşkanımız şuan Müslümanların sesi ve ümmetin lideri olmuştur. Bizim seçimle ilgili hiçbir kaygımız yok Allah’ın izniyle Bitlis’te alnımızın akıyla çıkacağız. Ak Parti teşkilatı olarak kapı kapı dolaşıp var gücümüzle çalışacağız. Allah'ın izniyle bu seçimi alacağız" dedi.

dsc_0008-017.jpgdsc_0010-014.jpgdsc_0022-011.jpgdsc_0024-008.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4904 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum