1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti Milletvekili Adayı Vahit Kiler Adilcevaz’da Gençlerle Buluştu

Ak Parti Milletvekili Adayı Vahit Kiler Adilcevaz’da Gençlerle Buluştu

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine gelen Ak Parti Milletvekili adayı Vahit Kiler, gençlerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyip seçimler için destek istedi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ -  Bitlis’in Adilcevaz ilçesine gelen Ak Parti Milletvekili adayı Vahit Kiler, gençlerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyip seçimler için destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçeye gelen Ak Parti Bitlis Milletvekili adayı Vahit Kiler, ilçede yaptığı köy ve aile ziyaretlerinin ardından Girişim, Kültür, Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği’ne ait Gençlik Merkezi toplantı salonunda gençlerle buluştu.

Ak Parti Bitlis Milletvekili adayı Vahit Kiler, seçimlerde gençlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, "24 Haziranda yapılacak olan seçimler ülkemiz açısından son derece çok önemli bir seçimdir. Ak parti olarak bu seçimlerde gençlerimize ihtiyacımız var. Gençlerimiz için önemli projeler ürettik. Ak Parti hükümetimiz 16 yıl boyunca birçok alanda projeler üreterek önemli yatırımlar yaptı. İnşallah bundan sonraki hedefimiz yeni projeler ve yatırımlarımızın yanı sıra gençlerimize iş sahaları ve yeni istihdam olanakları sağlayacağız. Bitlis ve ilçelerinde açacağımız çağrı merkezi ve tekstil kent projelerimizle yaklaşık 15 ile 20 bin civarında gencimize iş imkânları sağlayacağız. Bu hizmetlerimizi yapabilmemiz için sizlerin çok güçlü bir şekilde desteğine ihtiyacımız var. Bizleri güçlü bir şekilde meclise gönderin ki bizlerde elimiz güçlü bir şekilde sizlere imkânlar sağlayalım. Geçmiş dönemde HDP’den iki tane milletvekili vardı. Allah aşkına şöyle bir bakın ve düşünün. Bu vekiller şimdiye kadar sizlere ve ilimize neler yaptılar. Bunların ilimize ve halkımız hiçbir faydaları olmamıştır. Bir daha böyle bir hataya düşmeyelim. Bizler enerjimizi her zaman gençlerden alıyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. En büyük yatırımı gençlere yapmalıyız. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından Girişim, Kültür, Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği üyeleri tarafından Kiler’e üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye edildi.

Milletvekili adayı Vahit Kiler’in ilçedeki seçim çalışmalarına Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, Ak Parti İl Başkanı Nesrullah Tanğlay, Başkan Yardımcısı Kadir Köstekçi, İl Genel Meclis Üyesi Halil Sergici, İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Başkan Yardımcısı Kerim Çokyaman ve partililerde eşlik etti.

dsc_0004-027.jpgdsc_0018-011.jpgdsc_0022-013.jpgdsc_0041-025.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5165 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.