1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz Kurban Bayramını Kutladı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz Kurban Bayramını Kutladı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demiröz, Cömertlik, dayanışma ve birlikteliğin temsili olan  mübarek Kurban Bayramı'nı kutlarken, bayramın tüm İslam alemi ve insanlık için barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını diledi.

Milletvekili Demiröz, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Bayramlar, birlik beraberlik ve kardeşlik ruhunun pekiştiği, dayanışmanın en üst seviyede olduğu günlerdir. Tarih boyunca bu ruhla yaşamış, başka ülkelere, halklara asla çıkar nazarıyla bakmamış olan Necip Milletimiz; her zaman mazlumun yanında yer alan büyük bir medeniyetin temsilcisi ve çok geniş bir gönül coğrafyasının umududur. Bugün maalesef Arakan, Suriye, Filistin ve Dünyanın farklı yerlerinde Müslüman kardeşlerimiz bayramı yaşayamamaktadır. ızdırap içinde olan kardeşlerimiz bizden destek ve dua beklemektedir. Onlara maddi ve manevi desteklerimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz. Nerede bir mazlum varsa biz yanında olacağız. Birlik ve bütünlük içinde milletçe hep birlikte, emin adımlarla 2071 hedeflerine yürürken bizler, millet aşkıyla yalnızca Ülkemizin sevdasıyla vazifemizi yerine getiriyoruz. Elbirliğiyle ülkemizi daha iyi seviyelere taşımak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile hemşerilerimizin Kurban bayramını kutlar, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3412 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.