1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Adilcevaz’da

Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Adilcevaz’da

Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler, ilçemizi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler, ilçemizi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

İlçemize gelen Milletvekilleri Cemal Taşar, Vahit Kiler, İl Başkanı Nesrullah Tanğlay ve Ak Parti heyetini Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, İl Genel Meclis Üyesi Halil Sergici ve partililer karşıladı.

Çarşı Merkezinde Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler, vatandaşların sorunlarını dinleyerek notlar aldı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçenin sorunlarını çözüme kavuşturmak için destek beklediklerini ifade ederek, "İlçemizin içme ve sulama suyu sorunun çözüme kavuşturulması için yapmış olduğumuz projemizi Sayın vekillerimizin desteğiyle inşallah hayata geçireceğiz. Özellikle Selçuklu Mahallesi ve Sapantaşı mevkiinde vatandaşlarımız ciddi bir su sıkıntısı yaşamaktadırlar. Buralardaki sıkıntıları çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapacağımız sondaj çalışmalarıyla buralarda yaşanan su sıkıntılarını gidermiş olacağız. Ayrıca Müftüoğlu Petrolden çarşı merkezine kadar gelen şehir içi yolumuza sıcak asfalt yapılması için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bu yol bizim için son derece önemli bir yoldur. Sayın vekillerimizin de destekleriyle bu yolumuzun sıcak asfalt yapılmasını istiyoruz. 50 yataklı olan mevcut hastanemizi en az 75 yatak kapasitesine çıkarıp uzman doktor ve poliklinik sayısının artması en acil hizmetlerimizin arasındadır. Turizm alanında ilçemizin potansiyeli olmasına rağmen konaklama alanımızın olmaması elimizi kolumuzu bağlamakta ve ilçemize en az 4 yıldızlı bir otelin yapılmasını istiyoruz. Ayrıca ilçemizdeki işsiz gençlerimize istihdam alanları oluşturulması için Çağrı merkezi ve tekstil atölyesinin biran önce hayata geçmesini arzu ediyoruz" dedi.

Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler, sorunların ve taleplerin çözümü noktasında gereken desteği vereceklerini söylediler.

dsc_0004-028.jpgdsc_0008-019.jpgdsc_0012-019.jpgdsc_0019-017.jpgdsc_0022-015.jpgdsc_0024-009.jpgdsc_0033-011.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4703 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum