1. HABERLER

  2. BİTLİS

  3. Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayları Berat Kandilini Kutladı

Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayları Berat Kandilini Kutladı

AK Parti Bitlis Milletvekili adayları Vedat Demiröz, Edip Safter Gaydalı ve Fatih Kadirioğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

AK Parti Bitlis Milletvekili adayları Vedat Demiröz, Edip Safter Gaydalı ve Fatih Kadirioğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Partili adaylar, bu gecenin Müslümanlar için sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arındığı, ilahi lütuf ve bereketlere eriştiğimiz müstesna zaman dilimlerinden birisi olduğunu söyledi.

Berat Kandilinin Ramazan ayının müjdesi olduğunu ifade eden AK Parti Bitlis Milletvekili adayları Vedat Demiröz, Edip Safter Gaydalı ve Fatih Kadirioğlu yaptıkları orak açıklamada; "Berat günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olmaktır. Bugün insanlar için kırılan kalpleri onarma dargınlık ve küskünlük duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşarak Yüce Allah’tan affını isteme günüdür.

Berat kandili, diğer mübarek gecelerimiz gibi bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve tefekkür etme imkânları kazandıran güzide zaman dilimlerinden biridir. İnsanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından bir fırsat olan bu gecede, yakın akraba ilişkilerine, dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hataları telafi yoluna gitmeliyiz. Bu gibi mübarek gün ve geceleri değerlendirebildiğimiz ve güzel amellerle içini doldurabildiğimiz takdirde, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönelebilir, bu geceleri kendi açımızdan bereketli ve kazançlı zaman dilimleri haline getirebiliriz.

Bu manevi atmosferde idrak edeceğimiz Berat Kandilinin, gönül huzuru ile kardeşlik ve birlik beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyor, memleketimizin ve tüm İslam aleminin Berat Kandilini tebrik ediyoruz."

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3383 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.