1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayları Belli Oldu

Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayları Belli Oldu

Ak Parti 24 Haziran 2018'de gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri Aday listesini açıkladı.

A+A-

Ak Parti 24 Haziran 2018'de gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri Aday listesini açıkladı.

24 Haziran’da milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 27. Dönem milletvekili seçimleri için sandık başına gidecek. Türkiye’de nefesler tutuldu. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerine kilitlendi.

Bitlis’ten Ak Parti Milletvekili olabilmek için 32 aday adayı başvuru yapmıştı. Milletvekili aday adaylarını kurulan komisyonlarda değerlendirmeye alan Ak Parti, milletvekili adaylarını belirlemek üzere mülakatlara tabi tuttu. Adayları belirlemek üzere kurulan komisyon 600 Ak Parti milletvekili adayı ile birlikte Bitlis’te 3 Milletvekili adayını belirledi.

Komisyonca belirlenen 2018 Ak Parti milletvekili adayları konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayının ardından adaylar açıklandı.

İşte Ak Parti’nin 24 Haziran 2018'de gerçekleşecek olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri Bitlis Milletvekili Aday listesi;

1- Cemal TAŞAR
2- Vahit KİLER
3- Fevzi TAŞDEMİR

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, İstanbul 1. Bölge 5. sıradan aday gösterildi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5584 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum