1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayı Vahit Kiler Adilcevaz’da

Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayı Vahit Kiler Adilcevaz’da

Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayı Vahit Kiler, Adilcevaz’a gelerek kadro alan taşeron işçiler, muhtarlar ve güvenlik korucuları ile bir araya geldi.

A+A-

Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayı Vahit Kiler, Adilcevaz’a gelerek kadro alan taşeron işçiler, muhtarlar ve güvenlik korucuları ile bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçeye gelen Kiler, Adilcevaz Belediyesi Proje ve Koordinasyon merkezinde kadro alan taşeron işçilerle bir araya gelerek, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem milletvekili seçimleri için destek istedi.

Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayı Vahit Kiler yaptığı konuşmada; "Yıllardır kanayan bir yara olan taşeron sorunu hükümetimiz tarafından çözüldü. Emin olun 24 Hazirandan sonra çeşitli haklar ve maaş artışlarıyla özlük haklarınızda genişleyecektir. Ayrıca Korucularımızın Sigorta işlemleri ve hakları genişletilerek devam ediyor. Korucularımız bizlerin bir sigortasıdır ve bizler her zaman yanlarında olduk. Köylerimizdeki problemlerimizi biliyoruz ve bunu gene bizler Ak Parti hükümeti olarak çözeceğiz. HDP’nin şuan da 2 Milletvekili var. Şu ana kadar size ne hizmet ettiler, hangi sorununuzu çözdüler, hanginizin telefonuna cevap verdiler buyurun söyleyin. Bu sebeple istiyoruz ki sizlerin destekleriyle güçlü bir şekilde gidelim meclise. Ben sizlerden oy değil destek istiyorum. Sizlerde bir nefer gibi çalışın ve elimizi güçlendirin ki bizlerde daha iyi hizmet edelim. Adilcevaz için önceliğimiz en az 200 kişilik çağrı merkezi, 200 kişilik dikim atölyesi ve 100 yataklı büyük bir hastane olacak" dedi.

Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanlığının tertip ettiği programda Köy Muhtarlarıyla buluşan Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayı Vahit Kiler, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve Ak Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay ile birlikte muhtarların sorunlarını dinledi.

Programda Ak Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve İlçe Başkanı Hamdi Tutçu’da birer konuşma yaparak, seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti için destek istediler.


dsc_0014-022.jpgdsc_0023-020.jpgdsc_0039-014.jpgdsc_0048-019.jpgdsc_0051-013.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4974 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum