1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti Adilcevaz'da İkinci Seçim Bürosunu Açtı

Ak Parti Adilcevaz'da İkinci Seçim Bürosunu Açtı

Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkan adayı Necati Gürsoy'un ikinci seçim bürosu vatandaşların yoğun katılımıyla açıldı.

A+A-

Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkan adayı Necati Gürsoy'un ikinci seçim bürosu vatandaşların yoğun katılımıyla açıldı.

İlçedeki ikinci seçim bürosunun açılışına Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar, Vahit Kiler, Ak Parti İl Başkanı Engin Günceoğlu, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ve partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Ak Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, yeni dönemde Adilcevaz’a hizmet için gereken desteği sağlayacaklarını ifade ederek, "2002 yılından bu yana bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Ak Partiye ve bizlere destek oldunuz güç verdiniz. Bizlerde sizlerden aldığımız güçle sizlere hizmet etmeye çalıştık. Üç dönem sizlere hizmet ettik ardından bir dönem ara verdik ve yine Allah nasip etti sizlere yeniden hizmet etmeye çalışıyoruz. Fakat ne yazık ki seçimlerden bu yana dünyada bir ekonomik kriz oldu ve bu krizden maalesef ülkemizde etkilendi. Bu nedenle seçildiğimizden bu yana yapmak istediğimiz bazı şeyleri yapamadık. Özellikle benim Adilcevaz’a bir çağrı merkezi sözüm vardı. Sözüm sözdür bu sözümüzü mutlaka yerine getireceğiz. Adilcevaz’a yeni bir hastane yapılacağının sözünü vermiştik. Bu hastanemizi programa aldırdık inşallah buraya yeni bir hastane yapacağız. Aynı zamanda biliyorsunuz D statüsünde olan hastanemizi C statüsüne yükselterek hastanemizde 6 olan uzman doktor sayısı 14’e çıktı. Bu sayede inşallah sağlık hizmetini daha geniş kapsamlı olarak Adilcevaz’a getireceğiz. Çok ihtiyaç duymadıkça buradan Bitlis’e, Tatvan’a ve başka yerlere gitmeyeceksiniz. Geçen dönem Necati Bey seçildi. Ondan önceki dönem yine belediye bizdeydi ve Adnan Bey vardı. 2009 seçimlerinde geldim Adilcevaz’a bir şey dedim. Bakın dedim biz Adilcevaz’a hizmet etmek istiyoruz. Bize destek olun sizlere hizmet edelim dedik. Allah nasip etti ve o dönem belediyeyi kazandık. Ardından hükümetin ve iller bankasının göndermiş olduğu rakamın dışında bunların on katı yirmi katı para göndererek, proje destekleyerek hizmet ettik. Necati Beyin döneminde bir şansızlık oldu. Aynı zamanda Necati Bey tek başına kaldı ve Adilcevaz’da biraz ihmal oldu. Fakat şimdi artık iki milletvekiliyiz. Necati Beyin bu dönemi son dönem olacak. Allah nasip ederse Necati Beyi ve hizmetlerini bu dönem taçlandıracağız. Bize hangi projeyi getirirse Cemal Bey ile birlikte kapı kapı dolaşarak ona her türlü desteği vereceğiz. Adilcevaz’ı güzelleştirmek için ne hizmet gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.


"MAKAM HIRSI OLANLARA ADİLCEVAZ’I TESLİM ETMEYİN"

Kiler, siyasetin dava uğruna yapılması gerektiğine vurgu yaparak, "Biz siyaseti bir dava uğruna yapıyoruz. Siyaset kendi başına yapılan bir şey değil. Biz siyaseti ne makamı için, ne parası için nede rantı için yapmadık. Biz siyaseti hizmet olarak yaptık. Ama şimdi görüyorum ki birileri daha düne kadar makam verildiği zaman reis reisim partim derken, şimdi bakıyorsun mevki makam sevdası için farklı yerlere gidenler var. Hani bizde kardeşlik hukuku vardı. Hani biz kendimiz için değil kardeşimizi için isterdik. Allah aşkına kardeşlik hukukunu bozuk para gibi harcamak bize yakışmaz. Birde bunları duyuyoruz neymiş biz kazanıp Ak Partiye geçeceğiz. Ya Allah aşkına bir parti var. Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız defalarca şunu söyledi. Bu seçimde Ak Partiden aday adayı olup ta daha sonra gidip başka partiden aday olan hiç kimseyi bir daha Ak Partiye almayacağız, bu trenden inen bir daha bu trene binemeyecektir. Bunu çok açık söylüyorum. Benim milletvekilliğime de mal olsa, ben bu partide olduğum müddetçe bizim karşımıza geçmiş, bizim aleyhimize çalışmış olan hiç kimse kesinlikle bu partiye gelemeyecektir. Önümüzdeki günlerde geleceğiz buradan ayrılmayacağız. Gerekirse hep birlikte mahalle mahalle gezeceğiz. Bu nedenle aklımızı başımıza alıp Adilcevaz’ı hiç kimsenin makam hırsına heba etmeyeceğiz" dedi.

"AK PARTİ’NİN NECATİ GÜRSOY DAN BAŞKA ADAYI YOKTUR"

Ak Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ise, "Bizim partimizin Adilcevaz’da tek adayı var oda Necati Gürsoy dur. Başkasının başka yerlerden bize sırtını dayaması ve kazanınca Ak partiye geçeceğiz demeleri yalandır, palavradır ve düzmecedir. Çok açık söylüyorum. Gücünü geçmişte bizim partimizden ve bizim yanımızda alan insanların mevki ve makam hırslarına Adilcevaz halkı prim vererek geleceğini heba etmeyecektir. Biz hep söylüyoruz. Eğer ki bir hizmet yapılacaksa bunu sadece Ak Parti yapar. Bunu samimiyetimle söylüyorum, bizim Adilcevaz’a emanet ettiğimiz değerli başkanımız samimiyetiyle, mütevazılığı ve bürokrasideki tecrübesi ile 31 Mart itibariyle Adilcevaz’a yeniden hizmetkâr olacaktır inşallah. Bu seçim çok önemlidir. Çünkü şer odakları ülkemizin önünü kesmek için haince planlar yapıyorlar.  Biz bu planlara dur diyeceğiz. Necati başkanın yapacağı bütün projelerin sonuna kadar arkasında olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta Ak parti İl Başkanı Engin Günceoğlu, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu da birer konuşma yaptı.


dsc_0039-016.jpgdsc_0063-016.jpgdsc_0075-020.jpgdsc_0094-008.jpgdsc_0111-004.jpgimg-20190208-wa0009.jpgdsc_0118-011.jpgdsc_0139-004.jpgdsc_0154-005.jpgdsc_0157-002.jpgdsc_0163-006.jpgdsc_0172-009.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 9932 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
6 Yorum