1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Gençlerden Başkan Gürsoy’a Ziyaret

Ak Gençlerden Başkan Gürsoy’a Ziyaret

Ak Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır ve yönetim kurulu üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Ak Parti Bitlis İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır ve yönetim kurulu üyeleri, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u ziyaret etti.

Ak Parti Gençlik Kolları Bitlis İl Teşkilatı 5. Olağan Kongresinde tekrardan başkanlığa seçilen Ahmet Şems Nasır ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden başkan Gürsoy, Ahmet Şems Nasır ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.


Başkan Necati Gürsoy, geleceğin teminatı gençlerin gayretli çalışmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bizler her zaman sizin gibi genç kardeşlerimizin yanınızdayız. İnşallah geleceğimiz, bilinçli gençlerimizle daha da güvende olacak. Adilcevaz Belediyesi olarak ilçemizdeki gençlerimizin hem kendilerini geliştirebilecekleri hem de eğlenip spor yapabilecekleri derli toplu bir merkez oluşturmak için inşallah ilçemize bir gençlik merkezi yaptıracağız. Belediye olarak her zaman gençlerimize önem veriyoruz. Gençlik kolları partimizin en önemli teşkilatıdır. Çünkü insanlara davamızı gençken anlatmamız gerekir. Gençliğin sorunlarıyla sürekli hemhal olmamız gerekir. Ne sorun varsa çözüm için çalışmalıyız. Partimizin politikasını, yapmak istediklerimizi gençlere anlatmalıyız. Bu hususta en önemli görev gençlik kollarımızındır. Bizler gençlik kollarımızı çok önemsiyoruz. İnşallah sizler de gençlik adına güzel hizmetler yapacaksınız. Bitlis İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Ahmet Şems Nasır ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette Ak Parti Adilcevaz ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu da hazır bulundu.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4248 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.