1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adilcevaz’ın Referandum Sonuçları Açıklandı

Adilcevaz’ın Referandum Sonuçları Açıklandı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandum sonuçları açıklandı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandum sonuçları açıklandı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adilcevaz’da da vatandaşlar yeni yönetim sistemini oylamak için sabahın erken saatlerinde sandık başına gitti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği referandum oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre Adilcevaz merkezde 4 bin 244 evet oyu çıkarken, 2 bin 148 hayır oyu çıktı.

Merkeze bağlı Aydınlar Beldesi ve köylerde ise resmi olmayan sonuçlara göre 2  bin 383 evet oyu çıkarken, 3 bin 162 hayır oyu çıktı.

Bu sonuçlara göre, Adilcevaz merkez ve köylerinde resmi olmayan sonuçlara göre 6 bin 627 evet oyu çıkarken, 5 bin 310 hayır oyu çıktı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Adilcevaz’da ki referandum sonucunun sevindirici olduğunu belirterek, destek ve katkılarından dolayı ilçe halkına teşekkür etti.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6641 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum