1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Adilcevaz’ın Eğitiminde Bir İlk

Adilcevaz’ın Eğitiminde Bir İlk

Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu bünyesinde İngilizce Dil ağırlıklı İmam Hatip Ortaokulunu hizmete açtı.

A+A-

Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu bünyesinde İngilizce Dil ağırlıklı İmam Hatip Ortaokulunu hizmete açtı.

İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu bünyesinde açılan İngilizce Dil ağırlıklı İmam Hatip Ortaokulu, ilk etapta 24 kişilik sınıfla bu yıl eğitim ve öğretime başlayacak. Yabancı Dil ağırlıklı Program uygulayacak sınıfa kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin, 13 Ağustos 2021 tarihine kadar ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Adilcevaz'ımızın eğitiminde, bir ilki daha gerçekleştirmenin sevincini ve gurunu yaşıyoruz. İlçemiz İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu bünyesinde İngilizce Dil ağırlıklı İmam Hatip Ortaokulumuzu açmış bulunmaktayız. Okulumuz bu yıl itibariyle ilkokulu bitirmiş ve 5’inci sınıfa geçmiş 24 kişilik bir sınıfla İngilizce ağırlıklı olarak eğitim öğretime başlayacak. Okulumuz haftalık ders programında; 10 saat İngilizce, 6 saat Türkçe, 5 saat Matematik, 4 saat Fen Bilgisi, 3 saat Sosyal Bilgiler, 2 saat Arapça derslerinin yanı sıra 6 saat Resim, Müzik ve Beden Eğitimi gibi yetenek ve beceri dersleri uygulanacaktır. Bu okulumuzda Yabancı Dil ağırlıklı sınıfın dışında aynı zamanda normal ortaokul müfredatı uygulayan sınıfımızda, eğitim öğretime devam edecektir. Yabancı Dil ağırlıklı Program uygulayacak sınıfımıza ön kayıtlar başlamış olup 13 Ağustos'a kadar devam edecektir" dedi.


thumbnail-1628063914686.jpgthumbnail-1628063914684.jpg1628063914679.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4056 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.