1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Adilcevaz’da Ödüllü Bilgi ve Kültür Yarışması Düzenlendi

Adilcevaz’da Ödüllü Bilgi ve Kültür Yarışması Düzenlendi

Adilcevaz’da 'Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz' temasıyla bilgi ve kültür yarışması düzenlendi.

A+A-

Adilcevaz’da 'Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz' temasıyla bilgi ve kültür yarışması düzenlendi.

Uluslararası çapta düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının 6’ncısı, ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de yapıldı. Düzenlenen yarışmaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Okuma alışkanlığının artırılmasını sağlamak, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sunmak, Kur'an-ı Kerim ve sünnetin öğrenilmesini, buna uygun yaşanmasını sağlamak, dinin güvenilir kaynaklardan daha doğru anlaşılmasına, anlatılmasına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenlere umre, para ödülü, bilgisayarın yanı sıra çeşitli hediyeler verilecek.

Dereceye girenlere, yaşadıkları illerde organizasyon ortakları tarafından da çeşitli ödüller verilirken, ödüller, 12 Mayıs'ta İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edilecek.

İllerde dereceye girenlere ise ödülleri bulundukları illerde düzenlenecek törenlerle sunulacak.

img-20180408-wa0000.jpgimg-20180408-wa0001.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3835 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.