1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adilcevaz’da Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Adilcevaz’da Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Ak Parti Adilcevaz belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy’un seçim bürosu açılışı çok sayıda kişinin katılımıyla miting havasında yapıldı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Ak Parti Adilcevaz belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy’un seçim bürosu açılışı çok sayıda kişinin katılımıyla miting havasında yapıldı.

Ak Parti Adilcevaz belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy’un seçim süresince çalışmalarını yürüteceği seçim irtibat bürosu, Ak Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, İl Başkanı Engin Günceoğlu, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, Ak Parti ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu ve Ak Parti ilçe teşkilatının yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla miting havasında açıldı.

Seçim irtibat bürosunun açılışı öncesinde Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa seslenen Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy, ilçede huzur ve kardeşlik ortamını devam ettirmeye çalışacaklarını ifade ederek, "Yeni dönemde yeniden gönüllere köprü kuracağız. Herkesi kucaklayacağız, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bu güzel ilçemize birlik ve beraberlik içinde sadece hizmet edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde herkesi kucaklayacağız" dedi.


"BİZ KİRLİ SİYASET YAPMAYACAĞIZ"

Seçim süreci nedeniyle bazı çevrelerin kirli siyaset yaparak karalama çabası içerisinde olduklarına değinen Başkan Gürsoy, "Kirli siyaset yapan çevreler Adilcevaz Belediyesinin 83 Milyon civarında borcu olduğunu dile getirerek bir karalama kampanyası yürütmektedir. Adilcevaz’ın nüfusu belli. Belediyemizin borçlanması 25 milyonu geçememektedir. Biz belediyeyi devraldığımızda zaten 25 milyon borçla devraldık ve eski borçlarla birlikte belediyemizin borcu 17 milyon civarındadır. Biz borçlanmaktan ziyade belediyemizin eski borçlarını ödeyerek onu düşürmeye çalıştık. Biz sosyal belediyecilik yaparak halkımızın tüm ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamaya çalıştık. İnşallah yeni dönemde birçok projemizi hayata geçireceğiz. İşsiz gençlerimize istihdam alanları sağlamaya çalışacağız. İlçemizin turizm, tarım ve hayvancılık alanında geliştirecek projelere ağırlık vereceğiz. İlçemiz için 25 milyonluk bir içme suyu projesi hazırladık. İnşallah bu proje sayesinde bir buçuk yıl içerisinde ilçemizin içme suyu problemi tamamen ortadan kalkacak. Bunun yanında ilçemizin sulama suyu sorununu çözmek için çalışmalarımız olacak. Bu sorunun çözümü için gölet projemiz var. İnşallah bu yıl sonbahar ayında bu projemizi hayata geçireceğiz. Bu projemiz sayesinde Aygır Gölünden sulama ihtiyacını karşılayan çiftçilerimizin de sıkıntıları ortadan kalkacak. Aynı zamanda Gülistan ovası için Erciş Akyuva barajının yapımı tamamlandı. İnşallah en yakın zamanda bu ovamızın sulama suyu ihtiyacı karşılanarak çiftçilerimiz bu ovada tarım yapabilecek. Hazırladığımız sakin şehir projesi sayesinde inşallah ilçemiz dünyada bir marka haline gelecek. Herkes Adilcevaz’ı bilecek. Bu sayede dünyanın birçok yerinden insan ilçemize gelecek. Kef kalesinde kazı çalışmalarını başlattık. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla burayı ilçemizin turizmine kazandıracağız. İnşallah ilçemizde güzel şeyler olacak" dedi.

"GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE BİRLİKTE İSTİHDAM YARATACAĞIZ"

Başkan Gürsoy, ilçede istihdama yönelik çalışmalar da yapacaklarını ifade ederek, "İşsiz genç kardeşlerimizin istihdamı noktasında inşallah 120 kişiye iş imkanı sağlayacak olan çağrı merkezini ilçemize getireceğiz. Bunun yanı sıra Tatvan’da kurulacak olan tekstil kente 5 bin kişi alınacak burada ilçemizdeki gençlerimizin de istihdamı sağlanacak. İlçemizin yüksek yerlerini ceviz ağaçları ile donatarak ilçemiz ekonomisine önemli katkı sağlayacağız. İlçemizde geçmişten kalma yanlışlıklarla dolu imar planının çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda ilçemize kesinlikle doğalgaz geleceğinin müjdesini de vermek istiyorum. Ahlat ile birlikte ilçemize kesinlikle doğalgaz gelecek. Adilcevaz’a yeni bir hastane yapılacak. Adliye binası için yer tespitinden sonra bunun çalışmaları da inşallah en kısa sürede başlayacak. Çarşımızı inşallah kentsel dönüşüme sokacağız. Bugüne kadar gönül belediyeciliği yaptık ve yeni dönemde gönül belediyeciliğinin yanı sıra istihdama ağırlık vereceğiz. Belediye anlayışımız sadece halka hizmet, hakka hizmet olacaktır. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Rabbim bu yolda bizi utandırmasın, güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin" şeklinde konuştu.

"PARTİMİZDEN BAŞKA YERE GİDENLER YANLIŞ YAPMIŞTIR"

Ak Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, Ak Parti’den aday olup başka yere gidenlerin tekrardan Ak Parti’ye alınmayacağının altını çizerek, "Genel merkezimizin almış olduğu karar neticesinde Ak Parti’nin adayı gönül adamı olan Necati Gürsoy’dur. Ben iyi niyetle bizimle beraber yola çıkan ve davasına sadık kalan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Fakat buraya gelmeden önce almış olduğum bazı bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum. Bizimle yola çıktıktan sonra yıllarca bu davanın içinde kalıp belli bir yere kadar gelen kardeşlerimizin bugün üç beş kişinin dolduruşuyla farklı bir yere gitmesi yanlıştır. Partimizden ayrılan ve başka yerlere gidenler Adilcevazlı kardeşlerimize şunları söylüyor. Siz seçimlerde oylarınızı bize verin biz kazanalım sonra yine Ak Parti’ye geri döneceğiz. Kesinlikle Ak Parti’de böyle bir durum söz konusu değildir. Allah ömür verirse 5 yıl milletvekiliniz olarak sizlere söz veriyorum. Partimizin bir tek belediye başkan adayı var oda Necati Gürsoy dur. Onun için kimse bizim ve Ak Parti üzerinden siyaset yapmasın. Bizim tek derdimiz var. Önce Adilcevaz’a huzur getirmek, kardeşçe yaşamak ve sonrada Adilcevazlı kardeşlerimizin dertleriyle hemhal olup onlara hizmet yapmaktır. Bu nedenle Adilcevaz’a hizmet gelmesi için elimizi vicdanımıza koyalım. Kendimizin ve çocuklarımızın geleceği için asla gönlünüz başka yerlere kaymasın. Şer odakları maalesef elini ülkemizin üzerinden kaldırmıyor. Her seferinde bizi sıkıntıya sokmak, parçalamak ve bölmek istiyorlar. Şimdi ise bu şer odakları Adilcevaz’ı bölmeye parçalamaya çalışıyorlar. Fakat Adilcevaz üzerinde oynanan bu oyunlara prim vermeyecektir. Seçim bürosunun açılışı için katıldığımız bu program miting havası yaratmıştır. Sizlerin göstermiş olduğu bu ilgi gelecek baharın müjdeleyicisidir. Siz bugün 31 Mart’ı müjdelediniz Allah sizlerden razı olsun" dedi.

"TRENDEN İNEN BİR DAHA BİZİM TRENE BİNEMEYECEK"

Ak Parti İl Başkanı Engin Günceoğlu ise yaptığı konuşmasında, "Ak Parti’nin Adilcevaz’da tek bir adayı var oda Necati Gürsoy’dur. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bizim trenden inen, bir daha bizim trene binemeyecektir. Ak Parti olarak Adilcevaz ilçemize hizmetin gelmesi noktasında ne yapılması gerekiyorsa elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı. Esnaf ziyaretlerinin ardından program sona erdi.

dsc_0006-024.jpgdsc_0015-027.jpgdsc_0016-019.jpgdsc_0018-017.jpgdsc_0075-019.jpgdsc_0085-007.jpgdsc_0107-009.jpgdsc_0129-005.jpgdsc_0149-006.jpgdsc_0153-004.jpgdsc_0155-007.jpgdsc_0170-008.jpgdsc_0180-003.jpgdsc_0195-004.jpgdsc_0205-003.jpgdsc_0222-002.jpgdsc_0228-003.jpgdsc_0229-001.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 12775 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
5 Yorum