1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Adilcevaz’da ki Okullarda Bakım ve Onarım Çalışması

Adilcevaz’da ki Okullarda Bakım ve Onarım Çalışması

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde ki okul ve kurumların 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına hazırlanması için onarım ve bakım çalışmaları yapıldı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde ki okul ve kurumların 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına hazırlanması için onarım ve bakım çalışmaları yapıldı.

İlçede bulunan merkez ve köy okullarının yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması kapsamında bakım ve onarım çalışmaları yapılarak, okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, yeni eğitim öğretim yılına sorunsuz bir şekilde başlamak istediklerini ifade ederek, "İlçemizde 2016- 2017 eğitim öğretim yılına sorunsuz başlamak için tüm okullarımızda bakım, onarım, ihata duvarı, boya gibi işler yapılarak okullarımız yeni eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir. Birleştirilmiş sınıf olan ilkokullarımızla ilgili olarak ta, okullar açıldıktan sonra gerekli bakım ve onarım yapılarak öğrencilerimizin nezih bir ortamda eğitim görmeleri sağlanacaktır. Ayrıca okullarımızdaki eksik donatım malzemeleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından mevcut imkânlar dahilinde temini sağlanmıştır. İnşallah yaptığımız bu çalışmalar kapsamında ilçe merkezi ve köylerdeki okullarımız sorunsuz bir şekilde eğitim öğretim yılına başlayacak" dedi.

345623-(6).jpg
345623-(7).jpg
345623-(2).jpg
345623-(3).jpg
345623-(5).jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4198 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum