1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Adilcevaz’da Bayrak Töreni Düzenlendi

Adilcevaz’da Bayrak Töreni Düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği uygulama kapsamında Adilcevaz’da okul bahçelerinde bayrak töreni düzenlenip İstiklal Marşı okundu.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı'nın ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği uygulama kapsamında Adilcevaz’da okul bahçelerinde bayrak töreni düzenlenip İstiklal Marşı okundu.

Ülke genelinde olduğu gibi Adilcevaz İbrahim Karaoğlanoğlu İlk ve Ortaokulunda İstiklal Marşı okuma ve bayrak töreni düzenlendi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ve şube müdürleri katıldı. Ayrıca ilçe genelindeki tüm okullarda öğretmenlerin katılımıyla program düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar ise eş zamanlı olarak TRT EBA üzerinden televizyon başında İstiklal Marşı’nın okunmasına eşlik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama, "Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un talimatları doğrultusunda 81 ilde olduğu gibi ilçemizde de eş zamanlı olarak haftanın ilk günü olan Pazartesi sabahı saat 10.00’da İstiklal Marşı’mızı hep bir ağızdan okuduk. Aynı zamanda eskiden olduğu gibi Cuma günü haftanın bitiş saatinde  de İstiklal Marşı’mızı okuyacağız. Bizler de Milli Eğitim camiamız olarak ilçemiz genelinde tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte İstiklal Marşı’mızı hep bir ağızdan okuduk. Bilindiği gibi Koronavirüs salgını  nedeniyle evlerde TRT EBA üzerinden canlı derslerimiz öğretmeler tarafından veriliyor. Tüm ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de eş zamanlı olarak saat 10.00’da TRT EBA eğitimi alan öğrencilerimiz de İstiklal Marşı’mızı evlerinde okumuş oldular" dedi.


* Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çıkan reklamlara her gün farklı aralıklarla günde en az 2 defa tıklayıp reklamlarda en az 30 Saniye gezerek bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi dijital medyanın tek gelir kaynağı, sitede yer alan reklamlardır. Adilcevaz başta olmak üzere Bitlis’in ve bölgemizin en çok takip edilen ve güncellenen haber sitesi devamlılığını ve hizmet kalitesini sitede yer alan reklamlardan elde ettiği gelirle sürdürüyor.

Özellikle siteye girişlerde, haber sayfalarına girişlerde, sitemizin en alt kısmında ve haber metinlerinin alt kısımlarının yanı sıra herhangi bir yerde karşınıza çıkan reklamlara tıklamanız önem arz etmektedir.

İlginize ve desteğinize şimdiden teşekkür ederiz.


img-20210111-wa0002.jpgimg-20210111-wa0003.jpgimg-20210111-wa0004.jpgimg-20210111-wa0005.jpgimg-20210111-wa0006.jpgimg-20210111-wa0007.jpgimg-20210111-wa0008.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 13750 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.