1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Adilcevaz’a Yapılması Planlanan Hastane İçin İlk Adım Atıldı

Adilcevaz’a Yapılması Planlanan Hastane İçin İlk Adım Atıldı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine yapılması planlanan 75 yataklı yeni hastane için ilk adım atıldı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine yapılması planlanan 75 yataklı yeni hastane için ilk adım atıldı.

Sağlık Bakanlığından Adilcevaz Onkoloji Hastanesine gelen heyet, ilçemize yapılması planlanan 75 yataklı hastane için Onkoloji Hastanesi Başhekimi Mehmet Köseoğlu ve Hastane Müdürü Hayati Nacar’dan bilgi, doküman ve hazırlanmış olan brifing dosyalarını teslim aldı.

Ankara ve Bitlis’ten gelen heyet Hastanede yapılan incelemelerin ve çalışmaların  ardından Hastane yönetimi tarafından hazırlanan Brifing dosyaları ve raporlar heyete teslim edildi.

Onkoloji Hastanesi Başhekimi Mehmet Köseoğlu yaptığı açıklamada; "İlçemizde yapımı düşünülen hastane için ilk adım atılmış oldu. Dijital ortamda hazırladığımız dosyaları teslim ettik, yapılacak incelemeler neticesinde nihai karar verilecektir. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Hastane Müdürü Hayati Nacar ise, "İlçemize yapılması planlanan 75 yataklı hastanenin en kısa sürede hayata geçmesi için büyük emek harcayan Bitlis Milletvekillerimiz Sayın Vahit Kiler ve Cemal Taşar’a, Adilcevaz Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy’a, İl Sağlık Müdürümüz Koray Okur’a ve Mali idari işler müdürümüz Mehmet Şengönül’e çok teşekkür ediyorum. Ankara ve Bitlis’ten gelen heyet raporlarını tuttu. Bizlerde hazırladığımız dosyaları ve raporları teslim ettik. En kısa sürede karar verileceğini düşünüyoruz" dedi.

59390101_10157513858654644_5694390142094016512_n.jpgwwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 12813 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
21 Yorum