1. HABERLER

  2. İŞ İLANLARI

  3. Adilcevaz Sosyal Hizmet Merkezine Personel Alınacak

Adilcevaz Sosyal Hizmet Merkezine Personel Alınacak

Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında, Bitlis Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet merkezlerinde görevlendirilmek üzere hizmet alım yolu ile personel alınacak.

A+A-

Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında, Bitlis Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet merkezlerinde görevlendirilmek üzere hizmet alım yolu ile personel alınacak.

Bitlis merkez, Adilcevaz ve Tatvan ilçelerindeki Sosyal Hizmet Merkezlerinde çalıştırmak üzere, 16 danışma yönlendirme elemanı alınacağı bildirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında, Bitlis Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı il merkezi ile Adilcevaz ve Tatvan ilçelerindeki Sosyal Hizmet Merkezlerinde görevlendirilmek üzere, 16 danışma yönlendirme elemanının hizmet alımı yoluyla çalıştırılacağı belirtildi.

Alınacak danışma yönlendirme elemanı/ASDEP görevlilerinde aranan şartlar şöyle sıralandı: "Türk vatandaşı olan, kamu haklarından mahrum bulunmayan, Türk Ceza Kanunu'nun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramışsa da devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmayan, devletin güvenliğine, askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi bulunmamak veya muvazzaflık hizmetini yapmış yahut en az bir yıl erteletmiş veya yedeğe geçirilmiş olan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak şartıyla görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya akıl hastalığı olmayan, yurdun her yerinde görev yapmasına, her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat etme engeli bulunmayan, sosyal hizmet, psikoloji, sosyoloji, çocuk gelişimi, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, aile ve tüketici bilimleri bölümleri mezunları ve bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurtiçi veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde mezun olan, ÖSYM tarafından 5-6 Temmuz 2014 ve 4-5 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS), KPSS P3 puan türünden en az 60 puan alanlar başvurabilir."

Bu şartları taşıyanların 8 Nisan 2016 mesai bitimine kadar diploma, KPSS P3 puan çıktısıyla, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 8245 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.