1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adilcevaz Halkından Ak Parti Mitingine Yoğun İlgi

Adilcevaz Halkından Ak Parti Mitingine Yoğun İlgi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde çok sayıda vatandaşın katılımıyla 31 Mart yerel seçimleri öncesi coşkulu miting yaptı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde çok sayıda vatandaşın katılımıyla 31 Mart yerel seçimleri öncesi coşkulu miting yaptı. Düzenlenen mitinge Adilcevaz halkı yağmur yağışına rağmen yoğun ilgi gösterdi.

Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy ve Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler yapılan mitingde vatandaşlara seslendi.

Vatandaşların yağmura rağmen yoğun ilgi gösterdiği mitinge Ak Parti Milletvekilleri Cemal Taşar, Vahit Kiler, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, Adilcevaz Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy, Aydınlar Beldesi Belediye Başkan adayı Arif Tusun, Adilcevaz eski belediye başkanı Selim Arıkbaş, İl Genel Meclis üyesi adayları, Belediye meclis üyesi adayları, Ak Parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Adilcevaz Belediye meydanında vatandaşlara seslenen Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Necati Gürsoy, proje ve çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi vererek, "2014 yılında Allah’ın takdiri ve sizlerin teveccühü ile belediye başkanı seçildim. Önümüzde pekte iç açıcı bir tablo yoktu. Belediyenin bütün mal varlığı satılmış, araç gereçleri bozulmuş, sulama kanalları kırılmış ve parkları kullanılmaz haldeydi. Sanki ilçemiz bir deprem geçirmişti. En kötüsü de neydi biliyor musunuz? Belediyenin 22,5 milyondan fazla borcu vardı. Geçen gün yaptığı konuşmada oğlunu belediyeye alması ile ilgili parmağını sallayarak ey Adilcevazlılar ben bunu unutmadım diyerek halkı tehdit ediyor. Ben anlamıyorum bu adam Adilcevaz halkından intikamını nasıl alacak, ne yapacak ben anlamıyorum. Belediye başkanlığı döneminde belediyenin mazotunu haddinden fazla nereye ve nasıl harcamış artık onu siz tahmin edin. Birde diyor ki ben dükkan alamazmıyım. Yav alırsın belediyeninkini alma niye alıyorsun? Bizler 6 aday adayı arkadaşım ile bir araya geldik Ak Parti’nin adaylığını kime verirlerse versinler ona yardımcı olacağız ve onun yanında olacağız diye namus nikah sözü verdik. Ancak bu aday adayı arkadaşlarımızdan biri ona adaylık verilmeyince maalesef Cumhurbaşkanımızı, vekillerimizi ve Ak Parti’yi sattığı dükkanlar gibi sattı. Allah korusun bu adam Adilcevaz’a başkan olsa ben korkuyorum ki Adilcevaz’ı da satacaktır" dedi.

Hakkındaki iftiralara yaptığı mitingde cevap veren Başkan Gürsoy, "Gelelim bana atılan iftiralara. Ben belediyenin kumunu ve çakılını siz Adilcevazlılara peşkeş çekiyormuşum. Pekkeş çekmek nedir menfaat karşılığında bir şeyler vermektir. Biz gelmeden kum ve çakıl paralıydı. Biz geldik hiç kimseden para almadan herkese kum çakıl verdik. Zaten zengin olanlar apartman yapanlar hazır beton kullanıyor. Kum alanlar ise iki göz ev yapacak olan fakir fukaralardır. Biz bunlardan paramı alalım. Geçen dönemde elenmemiş kum gönderiyordum fakat yeni dönemde eleyip halkıma bu şekilde bedava vereceğim. Diyormuş ki ben düğünlerde altın takıyormuşum, devletin malını takıyormuşum. Ben devletin malını halkıma takıyorum. Aklı fikri belediyeye gelen parada. Gece yatıyor bunu düşünüyor, sabah kalkıyor bunu düşünüyor. Diyor ki ben gelir gelmez kum ocağını özelleştireceğim. Encümenlerinden birine devredecek galiba. O zaman bir kamyon kum olacak bin lira. Birde suyu da özelleştirecekmiş onunda adamı hazır. Diyor ya oğlumun intikamını alacağım herhalde intikamı bunlardır. Adilcevaz’ın aşa ihtiyacı var. Gençlerimizin işe ihtiyacı var. Adilcevaz’ın yatırıma ihtiyacı var. Düşünün genel başkanı milletvekili bile olmayan, kendine bir hayrı olmayan adam Adilcevaz’a ne yapabilir. Bizim arkamız çok güçlü. Bizim arkamızda iktidar partisi Ak Parti var. Yaparsa Ak Parti yapar. Değerli hemşerilerim bizim tek derdimiz sizlersiniz. Ben 25 yıl bu memlekete hizmet ettim. Fakat bu süreçte ben hiç soruşturma geçirmedim. Ben hiç mahkemelerde yargılanmadım. Ben hele hele belediyeden 9 ay ihraç edilip atılmadım. Sahte belgeler dağıtacakmış. İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş istedim. Benim beş senemi onunda sadece iki yıldaki dükkan ve mazot işlerini incelesin o zaman her şey çıkar ortaya. Bu belgeleri de hazırlasın ona o zaman lazım olur. Allah birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve huzurumuzu bozmasın" şeklinde konuştu.

Partisinin Adilcevaz ilçe teşkilatınca düzenlenen mitinge katılan Milletvekili Vahit Kiler, Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkan adayı Necati Gürsoy'a destek istedi.

İlçenin daha da gelişebilmesi için iktidarla uyum içinde çalışacak belediye başkanına ihtiyaç olduğunu belirten Kiler, "Değerli kardeşlerim yarın Allah’ın izniyle önemli bir seçime gidiyoruz. Memleketimizin geleceğini ve ülkemizin kaderini belirleyeceğiz. Yarın ki seçimde Necati Başkana ve ak Partiye güçlü bir destek istiyoruz. Yıllarca ülkemiz ve Müslümanlar üzerinde oyun oynadılar. Türkiye biraz ayağa kalktı darbeler yaptılar. En son 15 Temmuzda bütün dünyadaki şer güçler birleşti FETÖ ile beraber ülkemizi işgal etmek istediler. Allah razı olsun bu kadirşinas millet yüzyıllardır ülkeye sahip çıktığı gibi 15 Temmuzda da memleketine ülkesine sahip çıktı ve o şer güçlere fırsat vermedi. Bu seçimlerde dörtlü zillet ittifakını sahaya sürdüler. Bir bakıyorsunuz birbirleriyle bir araya gelemeyecek, hiçbir paydada ve değerde buluşmayacak partiler sadece Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti kaybetsin diye bir aradalar. Bakıyorsun bir tarafta Saadet diğer tarafta CHP, bir tarafta HDP diğer tarafta İyi Parti. İnanın hiçbir değeri buluşmayan bu partilerin bir tek amaçları var. Amerika ve İsrail’den aldıkları talimatla ülkemizi yeniden uçuruma götürmektir. Diğer partilerin adaylarına sorun kim kiminle iş tutuyorsunuz. Bu zillet ittifakından aynısı Adilcevaz’da, Bitlis’te ve Mutki’de kol kola geziyorlar. Bizim derdimiz ve tek gayemiz bu memlekete hizmet etmektir. Bizim arkamızda dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Bir önceki belediye başkanına sorun sen hizmeti nasıl yaptın. Sen beş yıl boyunca bu şehre hangi parayla hizmet ettin. Bütün gönderilen kaynakları bu kardeşiniz gönderdi. Biz şimdi Cumhurbaşkanımızla birlikte Necati kardeşimizin yanındayız. Şimdi hangi kaynakla hizmet edeceksin? Hangi ödenekle projelerini yapacaksın? Bunu samimiyetimle söylüyorum. İller bankasından gelecek olan parayla Adilcevaz belediyesi çalışan işçilerin ve personelin dahi maaşını veremez. Bırakın hizmet yapmayı. Dolayısıyla iktidar olmadan, Cumhurbaşkanımız olmadan ve milletvekillerinin buraya desteği olmadan gelecek hiçbir belediye başkanı hizmet yapamaz. Adilcevaz’ın hakkını, hukukunu, geleceğini birilerinin makam, koltuk ve inat hırsına heba etmeyelim. Gelin yarın hep beraber Adilcevaz’ın geleceği için, çocuklarımızın geleceği için Ak Partiye ve Necati Gürsoy’a güçlü bir şekilde destek verelim" dedi.

Ak Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ise, "Değerli kardeşlerim bu bir seçimdir. Demokrasinin var, özgürlük var. Ama birilerinin hırsı ve koltuk sevdası yüzünden benim Adilcevazlı kardeşlerim geleceğini, istikbalini ve çocuklarının geleceğini heba etmeyecektir. Geçen gün dinledim beyefendi diyor ki ben Ak Parti’ye gittim vermediler onun için buraya geçtim. Eyvallah, yola çık, yolda arkadaşlarını sat. Yola çık, yoldaki arkadaşlarına ihanet et. Yol arkadaşına yanlış yapan, yol arkadaşını satan Adilcevaz’ı satmaz mı? Ben Adilcevazlı kardeşlerimden şunu demek istiyorum. 17 yıldır hizmet yapan tek parti var. Yaparsa Ak Parti yapar. Gerisi boş boş. Şimdi biz boş insanların peşine mi düşeceğiz. Adilcevaz’a yazık olmaz mı? Necati Gürsoy’un sunmuş olduğu projelerin sonuna kadar arkasında olacağız. Hazırladığı tüm projeleri fazlasıyla bu memlekete hizmet edeceğiz. Ak Parti hayal edilmeyecekleri yapıyor. Allah nasip ederse Adilcevaz’a doğalgazı getireceğiz. İstihdam sorununu çözeceğiz. Adilcevaz’ın bütün sıkıntılarını çözmek bizim boynumuzun borcudur. Benim Adilcevazlı kardeşlerim, geleceğini heba edecek insanların yüzüne asla bakmayacaktır. Yıllardır Adilcevaz’a hizmet etmiş samimi, mütevazi, hizmet ehli, Adilcevaz sevdalısı bir belediye başkanımız var. İnşallah yarınki seçimde sandıkları patlatarak Necati Başkanın yeniden ilçemize hizmetkar olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

dsc_0010-032.jpgdsc_0026-030.jpgdsc_0054-017.jpgdsc_0070-012.jpgdsc_0110-007.jpgdsc_0121-008.jpgdsc_0137-003.jpgdsc_0145-006.jpgdsc_0152-009.jpgdsc_0154-006.jpgdsc_0166-003.jpgdsc_0170-009.jpgdsc_0202-002.jpgdsc_0204-001.jpgdsc_0208-004.jpgdsc_0214-003.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 9403 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum