1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Adilcevaz Halkı Misafirperverliğini Gösterdi

Adilcevaz Halkı Misafirperverliğini Gösterdi

Bitlis ve ilçelerinde etkili olan tipi nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara Adilcevaz halkı kapılarını açarak evlerinde ağırladı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis ve ilçelerinde etkili olan tipi nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara Adilcevaz halkı kapılarını açarak evlerinde ağırladı.

Adilcevaz’da yollarda mahsur kalan vatandaşlara, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ’ın öncülüğünde kapılarını açan esnaflar, mahsur kalan vatandaşları evlerinde ağırladı.

Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ, yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda kalan vatandaşları öğretmenevi ve pansiyonlara yerleştirdiklerini söyledi.

Ümit Aldağ, Adilcevaz halkıyla gurur duyduğunu ifade ederek, "Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı olarak başlatmış olduğumuz yardımlaşma kampanyası tüm Bitlis’e örnek olmuştur. Tüm Bitlis bu kampanyaya destek vererek evlerini yollarda mahsur kalan vatandaşlara açmışlardır. Adilcevaz halkı yaklaşık 27 vatandaşımızı evlerimizde misafir edebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Adilcevazlı esnaflarımızla bir kez daha gurur duydum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4983 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.