1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. 67 Sözleşmeli Öğretmen Göreve Başladı

67 Sözleşmeli Öğretmen Göreve Başladı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine ataması yapılan 67 sözleşmeli öğretmen göreve başladı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz ilçesine ataması yapılan 67 sözleşmeli öğretmen göreve başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın sözleşmeli öğretmen atamaları sonucunda Adilcevaz ilçesine atanan 67 öğretmen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından göreve başladı.

Yeni atanan öğretmenlerle tek tek ilgilenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, yapılan atamalar ile ilçedeki öğretmen açığının bir nebze kapandığını belirterek, "İlçemize sözleşmeli olarak atanan öğretmenlerimiz ilçemize gelmeye başladı. Sözleşmeli olarak gelen öğretmenlerimiz uzun süreli ilçemize hizmet vereceklerinde büyük bir açığımız giderilmiş oldu. Şubat ayında yapılacak sözleşmeli öğretmenler ile öğretmen açığımızın büyük bir kısmı da giderilmiş olacak. Okullarımız asil kadrolu öğretmenleri ile daha kaliteli hizmet verilmesi bize oldukça memnun edecek.  Gelen öğretmenlerimizi rahat ettirmek için kurum olarak ta her türlü yardım verilmektedir. Öğretmenlerimize bu kutsal meslek hayatları boyunca başarılar diliyorum" dedi.

img-20161018-wa0003.jpg
img-20161018-wa0002.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4257 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.