1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Yolun Bozuk Olması Vatandaşı Çileden Çıkardı

Yolun Bozuk Olması Vatandaşı Çileden Çıkardı

Bitlis’in Adilcevaz ile Muş’un Malazgirt ilçeleri arasındaki Karayolunun bozuk olması ve yola bakım yapılmaması vatandaşları çileden çıkartıyor.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ile Muş’un Malazgirt ilçeleri arasındaki Karayolunun bozuk olması ve yola bakım yapılmaması vatandaşları çileden çıkartıyor.

İki ilçe arasındaki yolun bozuk olması vatandaşların tepkisine neden olurken, aynı zamanda yoldaki çukurlar vatandaşı canından bezdirdi. Tahribata uğramış yollarda gitmek istemeyen sürücüler, çukurlara girmemek için kazalara davetiye çıkartıyor.

Orhan Emen isimli vatandaş, bozuk olan yolda biran önce çalışma yapılması gerektiğine değinerek, "Karayollarının 115 ve 116’ncı Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olan ve sürekli kullandığımız bu yol, iki ili birbirine bağlayan işlek bir yoldur. Ancak bu yolun bozuk olması nedeniyle sürücüler her gidiş gelişlerinde çukurlara düşmemek için sürekli sağa sola gitmek zorunda kalıyor ve trafiği tehlikeye düşürüyor. Aynı zamanda araçlarımız bozuk yol nedeniyle sürekli arıza veriyor. Yetkililerden kış mevsimi gelmeden bu yolun biran önce düzeltilip yapmalarını bekliyoruz" dedi.

img-20161023-wa0000.jpg
img-20161023-wa0005.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5076 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.