1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Yollarda Mahsur Kalanlara Başkan Necati Gürsoy Yetişti

Yollarda Mahsur Kalanlara Başkan Necati Gürsoy Yetişti

Kötü hava koşulları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşların yardımına Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy yetişti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis ve İlçelerinde etkili olan kötü hava koşulları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşların yardımına Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy yetişti.

Bitlis’te etkili olan tipi nedeniyle Bitlis Valiliği kentte ulaşımı sağlayan tüm karayollarını ulaşıma kapattı. Yolların ulaşıma kapatılması nedeniyle Adilcevaz’da da bazı vatandaşlar yolda mahsur kaldı.

Yolda mahsur kalan vatandaşlar için Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ile iletişime geçerek yolda mahsur kalan yaklaşık 40 kişinin Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonuna yerleştirilmesini sağladı. Başkan Necati Gürsoy’un bu girişimi sayesinde vatandaşlar yolda mahsur kalmaktan kurtuldu.

Yolda mahsur kalan vatandaşlar, kendilerine sahip çıkılmasından dolayı Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş’e teşekkür ettiler.


www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3967 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.