1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Voleybolda Muhteşem Galibiyet

Voleybolda Muhteşem Galibiyet

TURSAD Adilcevaz GKY-DER Spor Kulübü voleybol takımı, Türkiye ikinci ligindeki ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

A+A-

TURSAD Adilcevaz GKY-DER Spor Kulübü voleybol takımı, Türkiye ikinci ligindeki ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu ikinci lig karşılaşmaları başladı. İlimizi ve ilçemizi voleybolda Türkiye ikinci liginde temsil eden TURSAD Adilcevaz GKY-DER Spor Kulübü, ilk maçında deplasmanda Muş Yetiştirme Yurdu Spor Kulübünü 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Girişim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu başkanı Avukat Kadir Köstekçi, alınan galibiyetten dolayı büyük sevinç yaşadıklarını ifade ederek, "Voleybol ligindeki amacımız ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek ve gençleri spora yönlendirmektir. Sporun memleketimiz insanlarına önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Hem tanıtım hem de gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve memleketimize heyecan getirmesi açısından çok önemlidir. İlk defa katıldığımız böyle bir turnuvada galibiyetle başlamak bizleri gururlandırdı. Bize inanan ve destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Halkımızı, kurumlarımızı ve Esnaflarımızı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bize destek olmaya davet ediyoruz. Galibiyeti basta gençlerimiz ve sporseverler olmak üzere tüm halkımıza armağan ediyoruz" dedi.

456-001.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4874 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.