1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Vedat Demiröz’ün Adını Kullanarak Para İstediler

Vedat Demiröz’ün Adını Kullanarak Para İstediler

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’ün adını kullanan dolandırıcıların, kurum ve kişilerden para istedikleri ortaya çıktı.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’ün adını kullanan dolandırıcıların, kurum ve kişilerden para istedikleri ortaya çıktı.

Ülkemizde çeşitli kılıklara girerek vatandaşları dolandırmaya çalışan dolandırıcılar, bu kez Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’ün adını kullanarak iş adamı, kurum ve kuruluşlardan para istedikleri belirlendi.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Milletvekili Vedat Demiröz, vatandaşlara bu tür durumla karşılaşmaları halinde dolandırıcılara itibar etmemeleri çağrısında bulundu.

Demiröz, dolandırıcıların ismini kullanarak vatandaşlardan para istediğini belirterek, "Son günlerde adımı kullanarak çeşitli kişi ve kuruluşlardan para talep edildiği duyumları almış bulunmaktayım. Bu tür taleplerin şahsımla kesinlikle alakası yoktur. Böyle bir durumla karşılaşıldığında emniyet birimlerine ve tarafıma bildirilmesini rica ederim" dedi.


www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4530 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.