1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Vedat Demiröz'den Parti Kültürü ve İstişarenin Önemi Konulu Konferans

Vedat Demiröz'den Parti Kültürü ve İstişarenin Önemi Konulu Konferans

Vedat Demiröz AR-GE Başkanlığı’nın düzenlediği "Parti Kültürü ve İstişarenin Önemi" konulu eğitim programında konuştu.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz AR-GE Başkanlığı’nın düzenlediği "Parti Kültürü ve İstişarenin Önemi" konulu eğitim programında konuştu.

Programda Ak Parti Genel Merkez çalışanları ile bir araya gelen Demiröz, Ak Parti’nin geçmişten bugüne gelen başarı hikayesini özetledi.

Ak Parti’nin 16. yaşını geride bıraktığını hatırlatan Demiröz,  "Ak Parti’nin kaderi milletin kaderiyle bütünleşmiştir. Öyle görünüyor ki bundan sonra da böyle olmaya devam edecek. Ak Parti dünyadaki mazlum ülkelerin kaderini de şekillendiriyor. Bu sebeple sorumluluğumuz çok büyük. Bizler gecesini gündüzüne katan bir liderin partisinin çatısı altında olmaktan şeref duyuyoruz. Bu yüzden bu şerefe layık olmaya çalışmalıyız" dedi.

"Milletten ayrı düşünen partiler siyaset çöplüğünde yerini almıştır"

Gençlerimizin eski dönemlerde yaşanan sıkıntıları bilmediğine dikkat çeken Demiröz, "Şimdiki nesil tüp kuyruklarını, çöp dağlarını görmedi. O günleri biz tecrübe ettik. Bunları gençlerimize çok iyi anlatmalıyız. Ne zor şartlardan geçerek bugünlere geldik gençlerimiz bilmeli" dedi.

Demiröz, "Milletin %50’ye yakın kısmının oyunu almış bu partiyi kapatmaya kalktılar, yalanlarla, düzenlerle bunu yapmaya çalıştılar ama başaramadılar. Milletten kopan, milletten ayrı düşünen, millete hizmet etmeyen partiler siyaset çöplüğünde yerini almıştır. Ak Parti kendisine karşı oynanan tüm oyunlara rağmen hamdolsun ki halkın da teveccühüyle bugün 16. yılını tamamlamıştır" diye konuştu.

"Milletimizin 15 Temmuz’da gösterdiği feraset bize güç veriyor"

Ülkemizin kritik günlerden geçtiğini belirten Demiröz, "Güneyimizde olan bitenler üzücü. Bazı ülkelerin ekonomik, siyasi ve farklı yönlerde Türkiye'ye karşı haince davranışlarını görüyoruz. Bizim gönül coğrafyamızı karıştırmak, yükselişimizi engellemek için alçakça planlar yapılıyor. Ama şu bilinsin ki, yanı başımızda bir terör devleti kurulmasına izin vermeyeceğiz. Uluslararası anlaşmalarla çizilen sınırlar belli. Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok, kimse de bizim toprağımıza göz dikmesin. Buna hiçbir zaman izin vermedik, vermeyeceğiz. Şükürler olsun ki milletimizin 15 Temmuz’da gösterdiği feraset bize güç katıyor. Bu  mücadeleyi sadece parti olarak değil milletçe veriyoruz" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2254 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.