1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Vedat Demiröz’den Bitlis Halkına Teşekkür

Vedat Demiröz’den Bitlis Halkına Teşekkür

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis halkının referandumda verdiği destekten dolayı yayınladığı mesajında hemşerilerine teşekkür etti.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis halkının referandumda verdiği destekten dolayı yayınladığı mesajında hemşerilerine teşekkür etti.

Demiröz, AK Parti'nin kurulduğu günden bu güne bütün seçimlere bakıldığında en yüksek desteğin 16 Nisan'da alındığını belirterek, "Baskı ve şiddetten kurtulan Kadim Bitlis halkı rotasını doğrultmuş sandıkta evet diyerek büyük bir başarıya imza atmış, yüzde 60'lık bir destek sağlamıştır. Bu sonuçla Bitlis, Türkiye’de oyunu en fazla arttıran illerden biri olmuştur. İlimizin referandum sonucu bölgede dikkatleri Bitlis’in üzerine çekmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi; bölgedeki artışlar ülkemizin önünde yeni bir dönemin başladığının da müjdecisi olacaktır" dedi.

Demiröz, "Bu başarıda başta teşkilatımız olmak üzere her gönüldaşımızın büyük katkısı vardır. Aldığımız sonuçlar hem Bitlis hem de bölge için çok büyük anlamlar ifade etmektedir. Bitlis halkı artık özüne dönmüştür. Referandum sonuçları ilimize hizmet bakımından olumlu olarak yansıyacaktır. Bundan Bitlis halkının hiç şüphesi olmasın. Bu vesile ile başarıda emeği geçen teşkilatımızın her ferdine,  bulunduğu her noktada büyük gayret sarf eden vatandaşlarımıza, referandumun sükûnet içinde geçmesini sağlayan kamu görevlilerine ayrı ayrı şükranlarımı sunarım" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3199 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
5 Yorum