1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Vedat Demiröz’den Adilcevaz’a Doğalgaz Müjdesi

Vedat Demiröz’den Adilcevaz’a Doğalgaz Müjdesi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Adilcevaz’da partililerle bir araya gelerek ilçeye yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Adilcevaz’da partililerle bir araya gelerek ilçeye yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Adilcevaz’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ü Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Nevzat Karahan, Belediye Meclis üyeleri ve partililer karşıladı.

Ak Parti İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Demiröz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve görevlendirmesiyle Adilcevaz ve Ahlat’a geldiklerini ifade ederek, hükümetin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Demiröz, Adilcevaz’a yatırım konusunda gereken desteği sağlayacaklarını ifade ederek, "Adilcevaz ilçemize gereken yatırımları inşallah en kısa sürede başlatacağız. Adilcevaz ilçemize burada doğalgaz müjdesini vermek istiyorum. Cumhurbaşkanımızın yanı sıra Enerji Bakanımız ile bu konuyu görüştük ve kendilerinden de gerekli olan onayı aldık. İnşallah Ahlat ilçemiz ile birlikte Adilcevaz ilçemizde mutlaka doğalgaza kavuşacak. Ahlat bizim için ne kadar önemliyse Adilcevaz’da bizim için o kadar önemlidir. Aynı zamanda Adilcevaz’ın sulama suyu sorununu çözmek adına Erciş ilçesinde yapmayı planladığımız Akyuva barajını da inşallah 2020 yılında yatırım programına alıp Adilcevaz ilçemizin sulama sorununu da çözmeye çalışacağız. Hükümet olarak Adilcevaz’a yatırım konusunda ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, Demiröz’ün ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ilçeye yapılması planlanan çalışmalar konusunda destek istedi.

dsc_0007-035.jpgdsc_0009-036.jpgdsc_0021-028.jpgdsc_0028-021.jpgdsc_0036-027.jpgdsc_0040-017.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 13824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum