1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Vedat Demiröz, Yaralı Askerlerimizi GATA’da Ziyaret Etti

Vedat Demiröz, Yaralı Askerlerimizi GATA’da Ziyaret Etti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Afrin operasyonunda yaralanan hemşerilerimiz Serhat Solmaz ve Servet Alkan'ı tedavi gördükleri GATA'da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Afrin operasyonunda yaralanan hemşerilerimiz Serhat Solmaz ve Servet Alkan'ı tedavi gördükleri GATA'da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ak Parti heyetiyle birlikte Suriye’de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında yaralanan Hemşerilerimiz Serhat Solmaz ve Servet Alkan’ı ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, hastane yönetiminden yaralı askerlerin durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

Yaralı askerlerin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Milletvekili Demiröz, "Ülkemizin sınırlarındaki terör unsurlarını temizlemek için düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtında yaralanan askerlerimizi ziyaret ederek kendilerine geçmiş olsun dileklerimiz paylaştık. Allah evlatlarımızın acılarını göstermesin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu süreçte daha fazla kenetlenmek, birlik beraberlik içerisinde olmak zorundayız. Yaralı askerlerimizin durumlarının çok iyi olduğunu gördük. İnşallah kısa sürede tedavileri tamamlanarak taburcu edilecekler. Ülkemiz Afrin’de emperyalist güçlere karşı mücadele veriyor. Biz hiçbir ülkenin topraklarında gözümüz yok. Bilahare Suriye halkına zulüm eden onları yerinden yurdundan eden, ayrıca ülkemiz sınırlarında tehdit haline gelen hiçbir terör örgütüne müsaade etmeyeceğiz. Biz ülke olarak Suriye'yi bölmeye parçalamaya çalışanlara karşı yeniden inşaa etmek ve milyonlarca insani yerinde yurdundan edilen Suriyeli kardeşlerimizin evlerine dönmeleri için bu operasyonu yapıyoruz" dedi.


img-20180212-wa0020.jpgimg-20180212-wa0016.jpgimg-20180212-wa0022.jpgimg-20180212-wa0024.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4820 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.