1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Vedat Demiröz, Ankara’daki Terör Saldırısını Kınadı

Vedat Demiröz, Ankara’daki Terör Saldırısını Kınadı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz Ankara Güvenpark’ta meydana gelen terör olayını kınadı.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz Ankara Güvenpark’ta meydana gelen terör olayını kınadı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, insanlık dışı saldırıları şiddetle kınadıklarını ifade ederek; “Ankara’da yüzünü gösteren terör,  bu sefer hedefine masum vatandaşlarımızı almıştır. Ülkemizin huzurunu bozmak için her yolu deneyen terör mihrakları, bu eylemlerle kardeşliğimizi bozmayı, ülkemizin birlik ve beraberliğine sekte vurmayı amaçlamaktadır. Ama bu millet kardeşliğini bozmak isteyenlere asla pirim vermeyecektir. Bu insanlık dışı, kalleş saldırılarla ülkemizde güvensizlik ortamı oluşacağını düşünenler, büyük bir yanılgı İçindedir.          

Devletimiz bu hain eylemleri yapanlara gerekli cezayı verecektir. Bulanık suda balık avlamaya çalışanlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu menfur hadiseler, Milletimizi daha fazla kenetleyecektir. Ankara Güvenpark’taki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3333 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum