1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Vedat Demiröz; "Adilcevaz'a Hizmet Edeceğiz"

Vedat Demiröz; "Adilcevaz'a Hizmet Edeceğiz"

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un daveti üzerine ilçeye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz vatandaşlarla bir araya gelerek müjdeler verdi.

A+A-

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un daveti üzerine ilçeye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz vatandaşlarla bir araya gelerek müjdeler verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un daveti üzerine Adilcevaz’da vatandaşlarla bir araya gelerek; "Tek sıkıntımız güvenlik. Bu ülkemizin 40 yıldan beri uğraştığı bir sorun. Bu fedakar millet terörü de kökünden söküp atacak" dedi. 

İlçede vatandaşlarla bir araya gelen Demiröz; "Adilcevaz bizim görünen yüzümüz, tarih ve doğa şehrimiz. Buraya çok güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Belediyemize Yol ve Alt yapı hizmetlerinde kullanılması için bir miktar kaynak hazırladık ve göndereceğiz. Belediye Başkanı Necati Bey her gün bizleri arayıp yol ve çeşitli hizmetler için destek istiyor ve bunu yaparken samimi söylüyorum hiç bıkmıyor. Gerçekten ilçesini bu kadar seven başka birini görmedim. Bu sebeple kendisini tebrik ediyorum. Bitlis’te en büyük eksikliğimiz işsizlik. Bölgenin insanları çok çalışkan ancak mevsimin kısa olması nedeniyle bir şey yapılamıyor. Üretim çok az. Herkes devlet memuru olamıyor. Bitlis’te TYÇP kapsamında 5 bin kişi çalıştırıyoruz. Ancak süresi dolduğunda bunlar da ayrılmak zorunda kalıyor. Bu ilin en büyük sorunu işsizlik. İnşallah devletimizin teşvikleriyle yatırımcılar ilimize ve bölgemize gelecek, yapacakları fabrika ve atölyelerle işsizlik sorununu da halledeceğiz. Bölgemizde tek sıkıntımız güvenlik. Bu ülkemizin 40 yıldan beri uğraştığı bir sorun. Bu fedakar millet terörü de kökünden söküp atacak" diye konuştu.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise yaptığı konuşmada; "Ülkemizin şuan ki durumu ortada. Ordumuz savaş halinde. Güvenlik güçlerimiz ülkemizdeki teröristlerle ve düşmanlarımızla çatışıyor. Ancak hayat devam ediyor ve hizmetlerimizi aksatmadan yapmaya gayret ediyoruz. İlçemizde ki yollarımızda Kilitli parke çalışmalarımız, yol genişletme ve duvar çalışmalarımız aralıksız devam ederken, sosyal tesis ve alt yapı çalışmalarımıza da hız veriyoruz. Tabi hizmetlerimizi yaparken siz değerli genel başkan yardımcımızın desteleriyle yapıyoruz. İnşallah yeni gelecek bütçeyle bu yılsonuna kadar ilçemizde ki cadde ve sokakların parke taş döşeme ve asfaltlama işlerini bitiririz" dedi. 

Yapılan görüşmelerin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Ak Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, Ak Parti Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş Belediye Konuk evinde istişare toplantısına katıldı. 

Başkan Gürsoy yapılan toplantıda ilçedeki eksiklerin giderilmesi için yaptıkları projelerin sunumunu yaptı.

e3a_dsc_1176.jpg
5ff_dsc_1245.jpg

Bu haber toplam 3913 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.