1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Vedat Demiröz 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı

Vedat Demiröz 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, basının demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Demiröz, milletin hızlı, doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmek için emek veren gazetecilerin hayati bir görevi yerine getirmekte olduğunu belirtti.

Görevleri dolayısıyla her gün basın mensupları ile bir arada olduklarını, onların ortaya koyduğu emek ve gayrete bizzat şahit olduklarını söyleyen Demiröz, "Zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, haktan ve hakikatten ayrılmadan görevini yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.