1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Van Gölü Manzaralı Seyir Terasında Son Aşamaya Gelindi

Van Gölü Manzaralı Seyir Terasında Son Aşamaya Gelindi

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, ilçenin Gabanlar mevkiinde bulunan Bayraklıtepe’ye yapılan Van Gölü manzaralı seyir terası çalışmalarında sona gelindi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, ilçenin Gabanlar mevkiinde bulunan Bayraklıtepe’ye yapılan Van Gölü manzaralı seyir terası çalışmalarında sona gelindi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçenin Gabanlar mevkiinde bulunan Bayraklıtepe bölgesinde 400 metrekare alan üzerinde içerisinde kafeterya ve restoranı bulunan Van Gölü manzaralı seyir terasının çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Gürsoy, seyir terası projesinin ilçeye büyük bir katma değer katacağını ifade ederek, "İlçemiz Gabanlar mevkiinde başlatmış olduğumuz seyir terası projemizde sona doğru yaklaştık. Şu anda çevre düzenlemesiyle birlikte kalan ufak tefek çalışmalarımız devam ediyor. Hayırlısıyla bu çalışmamızı 15-20 gün içerisinde her şeyiyle bitirmiş olacağız. Buranın ilçemize çok büyük bir katma değeri olacak. Burası yaz kış ilçemiz halkına ve çevre yerlerden gelecek olan misafirlerimize hizmet verecektir. Buraya gelen insanlar Van Gölü manzarasıyla birlikte Adilcevaz’ın güzelliklerini görebilecek" dedi.


dsc-0020.jpgdsc-0023-001.jpgdsc-0034-001.jpgdsc-0038.jpgdsc-0040.jpgdsc-0047.jpg
www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4180 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.