1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Vali İsmail Ustaoğlu Adilcevaz’a Veda Etti

Vali İsmail Ustaoğlu Adilcevaz’a Veda Etti

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan İsmail Ustaoğlu, Bitlis’in Adilcevaz ilçesine veda ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan İsmail Ustaoğlu, Bitlis’in Adilcevaz ilçesine veda ziyareti gerçekleştirdi.

İlk olarak Adilcevaz Kaymakamlığı’na gelen Vali Ustaoğlu, Kaymakam Arif Karaman ve kaymakamlık personeli tarafından karşılandı. Kısa ziyaretin ardından Adilcevaz Belediyesine geçen Vali Ustaoğlu’nu belediye girişinde Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli karşıladı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Vali İsmail Ustaoğlu’na Bitlis ve ilçelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ilçeye özgü hediyeler takdim etti.

Daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Osman Baturay Teymur’u ziyaret eden Ustaoğlu, veda ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.

dsc_0010-026.jpg2-008.jpg3-009.jpgdsc_0014-026.jpg
www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5180 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.