1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Üç İlde Çalınan Yüzlerce Hayvan Bulundu

Üç İlde Çalınan Yüzlerce Hayvan Bulundu

Bitlis, Muş ve Erzurum'da büyükbaş hayvan çalan hırsızlar yakalandı. Büyükbaş hayvanları kaybolan kişilerin adli makamlara başvurmaları istendi.

A+A-

Bitlis, Muş ve Erzurum'da büyükbaş hayvan çalan hırsızlar yakalandı. Büyükbaş hayvanları kaybolan kişilerin adli makamlara başvurmaları istendi. 

Muş’un Bulanık ve Erzurum’un Karayazı jandarma ekiplerinin yürütmüş olduğu ortak operasyonda, çok sayıda küpesiz çalıntı büyükbaş hayvan ele geçirilirken, 21 kişi ise gözaltına alındı.

Bulanık Cumhuriyet Savcılığının verdiği bilgiye göre, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve olayla ilgisi olduğu düşünülen 21 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Ele geçirilen yüzlerce büyükbaş hayvanın Bulanık’ta bir ahırda tutulduğunu ifade edilen açıklamada, "Bitlis’in Adilcevaz, Ahlat, Muş’un Malazgirt, Bulanık, Korkut, Varto ve Erzurum’un Karayazı ilçelerinde büyükbaş hayvanları kaybolan kişilerin adli makamlara başvurmaları gerekir. Yapılan tespitlerden sonra hayvanlar sahiplerine teslim edilecektir."


İHA 

Bu haber toplam 4321 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.