1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Terör Mağduru ve Afetzede Esnafa Kredi Kolaylığı

Terör Mağduru ve Afetzede Esnafa Kredi Kolaylığı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde KOSGEB kredisi kullanan terör mağduru ve afetzede olan esnafın kullanamadığı 30 bin TL devlet destekli faizsiz kredi sorunu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’ün girişimleriyle çözüldü.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde KOSGEB kredisi kullanan terör mağduru ve afetzede olan esnafın kullanamadığı 30 bin TL devlet destekli faizsiz kredi sorunu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’ün girişimleriyle çözüldü.

Adilcevaz’da daha önce KOSGEB desteklerinden faydalanan esnaf, devlet tarafından esnafa tanınan sıfır faizli kredi imkanından yararlanamayınca, sorunun çözülmesi için Ak Parti Adilcevaz ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu, yaşanan sıkıntıları Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’e bildirdi. Demiröz’ün girişimleri sonucu, terör mağduru ya da afetzede olan esnaf, önceden KOSGEB desteklerinden yararlanmış olsa dahi 30 bin liraya kadar sıfır faizli kredi kullanabilecek.

Ak Parti Adilcevaz ilçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, KOSGEB kredisi kullanan esnafın yaşadığı sıkıntıyı çözdüklerini ifade ederek, "Hükümetimiz tarafından esnafımıza verilen 30 bin liralık devlet destekli faizsiz krediden, daha önce KOSGEB desteklerinden faydalanan esnafımız bu krediyi kullanmakta sıkıntı yaşayınca durumu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz’e bildirdik. Başkanımızın yapmış olduğu girişimler sonucu KOSGEB kredisi kullanan terör ve afetzede mağduru esnaflarımız esnafa tanınan 30 bin liralık faizsiz kredi imkanından yararlanabilecekler. Esnaflarımızın yaşamış olduğu bu sıkıntıların çözülmesinde katkısı olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Vedat Demiröz’e İlçemiz halkı ve esnaflarımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2481 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum