1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. TEMA Vakfından Adilcevaz Belediyesine Ziyaret

TEMA Vakfından Adilcevaz Belediyesine Ziyaret

TEMA vakfı Bitlis il temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hülya Durmaz Bekmezci ve TEMA vakfı Adilcevaz temsilcisi Mehmet Onur Koçak, Adilcevaz Belediyesini ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - TEMA vakfı Bitlis il temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hülya Durmaz Bekmezci ve TEMA vakfı Adilcevaz temsilcisi Mehmet Onur Koçak, Adilcevaz Belediyesini ziyaret etti.

Ziyarette TEMA Vakfı Bitlis il temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hülya Durmaz Bekmezci, Vakıf olarak yapmayı planladıkları faaliyetleri hakkında Başkan yardımcısı İzzet Ekem'e ve İl Genel Meclis üyesi Halil Sergici’ye bilgi verdi.

Daha sonra vakıf temsilcileri, Başkan yardımcısı İzzet Ekem ve İl Genel Meclis üyesi Halil Sergici’ye TEMA vakfına katkılarından ve yeşile verdikleri önem nedeniyle teşekkür ederek vakfın simgesi olan yeşil yaprak rozeti taktı.

Adilcevaz Belediyesi Başkanvekili İzzet Ekem, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Adilcevaz Belediyesi olarak erozyonun önlenmesi ve ağaçlandırma faaliyetlerinin arttırılması adına yaptıkları çalışmalarından dolayı TEMA vakfına her zaman olduğu gibi destek vermeye devam edeceğiz. TEMA vakfı ekibine yaptıkları güzel ve anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

dsc_0029.20160512131545.jpg
dsc_0032.20160512131600.jpg
dsc_0027.20160512131612.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3354 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.