1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tatvan Can Hastanesi GKY ve TÜRŞAD’a Sponsor Oldu

Tatvan Can Hastanesi GKY ve TÜRŞAD’a Sponsor Oldu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Özel Tatvan Can Hastanesi, Adilcevaz GKY ve TÜRŞAD voleybol takımlarının sağlık sponsoru oldu.

A+A-

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Özel Tatvan Can Hastanesi, Adilcevaz GKY ve TÜRŞAD voleybol takımlarının sağlık sponsoru oldu.

İlimizi ve ilçemizi TVF 1’inci Liginde temsil edecek olan Türkiye Şehit Aileleri Derneği (TÜRŞAD) voleybol takımı ile birlikte TVF 2’nci Liginde mücadele edecek olan Girişim Kültür ve Yardımlaşma Derneği voleybol takımı, yeni sezon öncesi Özel Tatvan Can Hastanesi arasında sağlık hizmetleri alanında sponsorluk anlaşması imzalandı. 


Özel Tatvan Can Hastanesi Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Nihat Agırtmış, "Adilcevaz GKY TÜRŞAD Spor Kulübünün erkek voleybol takımı, ilimiz Bitlis’i Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. liginde başarıyla temsil etmektedir. Yaptığı transferler ve aldığı başarılar sayesinde, halkımızın spora olan ilgisini artırmaktadır. Takım oyuncularına, kulüp yöneticilerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.  Özel Tatvan Can Hastanesi, bölgemizin tanınmasına ve sporcuların yetişmesine vesile olacak sportif faaliyetleri her zaman desteklemiştir. Bu amaçla voleybol kulübümüzün sporcularının özellikle Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Ortopedi muayene tetkik ve tedavilerinin hastanemiz tarafından karşılanacağını belirtiriz" dedi.

Kulüp Başkanı Av. Kadir Köstekçi ise yaptığı açıklamada, "İlimizin tüm kurum ve kuruluşları ayrıca iş adamlarımız takımımızı sahiplenmiştir. Bu bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Aslında başarıyı getiren de bu büyük dayanışmadır. Biz başarımızı bizi yalnız bırakmayan bu büyük ekibe borçluyuz. Tatvan Can Hastanesi de yıllarca ilimize hizmet etmiş, etmeye devam eden sağlık sektöründe ismi başarı ile anılan bir kuruluştur. Böyle Bir kuruluşun takımımıza sponsor olması bizim için onurdur. Kıymetli yönetim kurulu başkanı Sayın Nihat Ağırtmış'a, yönetim kurulu üyelerine, Başhekim Sayın Dr. Osman Fatih Şanlı'ya sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

img-20200909-wa0002.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 18312 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum