1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Şehit Polis Mezarı Başında Dualarla Anıldı

Şehit Polis Mezarı Başında Dualarla Anıldı

Diyarbakır’da geçen yıl eğitim sırasında kazayla şehit olan polis okulu öğrencisi Mahmut İkibeş, şehadetinin birinci yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Diyarbakır’da geçen yıl eğitim sırasında kazayla şehit olan polis okulu öğrencisi Mahmut İkibeş, şehadetinin birinci yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

Polis Okulu öğrencisi Şehit Mahmut İkibeş için, Kaleboynu Mahallesinde bulunan Güllübağ mezarlığındaki mezarı başında anma töreni düzenlendi. Törene Adilcevaz Belediye Başkanvekili Cemil Günay, Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Ergül, emniyet mensupları, şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Şehit Polis Mahmut İkibeş için mezarının başında yapılan duanın ardından, aynı mezarlıkta bulunan ve 1994 yılında Ağrı’da şehit olan Yusuf Sayan’ın kabri de ziyaret edilerek dualar okundu.

Öte yandan Ak Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığı tarafından Merkez Şerefiye Camisinde Barış Pınarı Harekâtında şehit olan asker ve sivil vatandaşlar ile birlikte Şehit Polis Mahmut İkibeş için mevlit programı düzenlendi.

dsc_0191-004.jpgdsc_0194-006.jpgdsc_0208-005.jpgdsc_0217-001.jpgdsc_0222-003.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 24974 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum