1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Şampiyonluk Kupası Başkan Gürsoy’a Hediye Edildi

Şampiyonluk Kupası Başkan Gürsoy’a Hediye Edildi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde düzenlenen Kurumlar arası halı saha futbol turnuvası şampiyonu olan Adilcevaz Belediye spor takımı, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a armağan etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde düzenlenen Kurumlar arası halı saha futbol turnuvası şampiyonu olan Adilcevaz Belediye spor takımı, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a armağan etti.

Başkan Gürsoy’u makamında ziyaret eden takım oyuncuları, turnuvada aldıkları şampiyonluk kupasını kendisine takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ziyaretten ve kazanılan başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Turnuvada elde ettikleri başarıdan dolayı tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bizim bu turnuvayı düzenlememizdeki amacımız bu tür sosyal faaliyetlerle gençlerimizi spora yönlendirmektir. Bu tür sportif etkinliklerle gençlerimiz birbirleriyle kaynaşarak dostluk ve kardeşlik ortamını daha da pekiştiriyorlar. Turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvada şampiyon olan Belediye spor takımı oyuncularının kupayı şahsıma armağan ederek sergilemiş oldukları bu nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah gençlerimizi kaynaştırmak açısından bu tür etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

dsc_6350.jpg
dsc_6355.jpg
dsc_6356.20150526075753.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2302 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.